// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, LIVE-TEXT: Metalurgistul Cugir – FC Avrig 3-0 (0-0) | Debut cu dreptul pentru antrenorul Marius Opric, echipa de sub Drăgana s-a dezlănțuit după pauză!

Metalurgistul Cugir s-a reabilitat sub Drăgana, victorie cu 3-0 (0-0) cu FC Avrig pe propriul teren, antrenorul Marius Opric debutând cu dreptul. “Roș-albaștrii” veneau după două eșecuri la rând, motiv pentru care s-au despărțit de Călin Moldovan.

Un joc la finele căruia amfitrionii au obținut cel mai clar succes din 2019, conturat după pauză, asta după un prim act modest, în urma a două momente cheie: eliminarea lui Stelea (56, roșu direct) și mai ales intrarea lui Necșulescu în teren, mijlocașul trecându-și în cont pase decisive la toate cele trei reușite!

La final, Marius Opric, care a ținut să specifice că “a venit să ajute, ca între prieteni“, a declarat pentru presa albaiuliană: “Un meci dificil, întrucât echipa venea după două înfrângeri. Mă bucur că a existat atitudine, că am avut motivație. Băieții au fost foarte motivați, le-am transmis la pauză că trebuie să aibă răbdare și luciditate. Cred că mai sunt șanse de promovare, ne vom bate până la final”, a spus Marius Opric.

 

*3-0, MIN: 90: șut FĂGĂRĂȘANU din careu, sub bară, după o nouă pasă de la Necșulescu!!!

*2-0, MIN. 89: CÎRSTEAN finalizează din apropiere, simplu după o altă acțiune a lui Necșulescu, fază în care a fost implicat și Itu

*1-0, MIN. 71: CÎRSTEAN a deschis scorul, reluare din fața porții, după pasa lui Necșulescu, ce a pătruns excelent pe dreapta, atacantul gazdelor punctând împotriva fostei echipe

*Oaspeții în inferioritate numerică, Stelea eliminat!

Ocazie mare a gazdelor, cap Făgărășanu (51) din careul mic, portarul a respins cu piciorul de pe linia porții! I. Grozav (55) a reluat defectuos cu capul din 7 metri, la o bună situație. În minutul 56, Stelea de la oaspeți a fost eliminat după un atac asupra lui Cîrstean, jucătorul vizitatorilor făcând o adevărată criză de nervi în momentul eliminării (tricou dat jos și lovirea mingii de pe margine). Dican (61) a trimis peste transversală, din apropiere, cu capul. Cîrstean (63) cere penalty după un duel cu Macrea. Ocazie imensă a Cugirului (65): cap Făgărășanu în transversală, iar Dican a trimis peste din careul mic!!! Simion (69) o acțiune personală, o cursă de 30 de metri, încheiată cu un șut peste din 15 metri

În tribune sunt aproximativ 300 de spectatori, startul meciului fiind însoțit de ploaie. În distribuția gazdelor, două absențe Vitinha și Crivăț (cugirenii din nou fără portar de rezervă). Joc dominat teritorial de gazde, care însă nu au avut ocazii. Cîrstean (25) a reluat cu capul peste bară, centrarea din dreapta venită de la Bold. Fază litigioasă în careul cugirean (31), cu Simion și Morariu, inițial s-a crezut că se acordă penalty pentru vizitatori, însă s-a dictat lovitură liberă de la 17 metri! D. Popa (43) a tras pe jos, de la 15 metri, a prins Bănică. O ocazie mare a gazdelor, la pătrunderea lui Șaucă pe dreapta, Făgărășanu fiind blocat de portarul advers (44). Șut Lascu (45) de la marginea careului, mult alături, iar la faza următoare Făgărășanu a scăpat singur, dar s-a complicat în lateral. O primă repriză dezamăgitoare…

O premieră negativă a sezonului, iar “roș-albaștrii” s-au trezit într-o postură nedorită, coborâți pe locul al 5-lea (41 de puncte), la 4 “lungimi” de poziția promovabilă. Este meciul de debut al antrenorului Marius Opric pe banca gazdelor, tehnician ce l-a înlocuit în această săptămână pe Călin Moldovan.

Este clar, dezamăgire sub Drăgana, disputa cu FC Avrig (poziția a 7-a, 34 de puncte), din etapa a 23-a, fiind în primul rând prilejul unei reabilitării pentru amfitrioni

Echipe de start:

Metalurgistul: N. Bănică – Bold (70, Necșulescu), Ov. Morariu, I. Grozav, Vărărean – Șaucă (86, Itu), Dican, P. Păcurar, Dicu (46, Dohotariu) – Făgărășanu (90+2, Șuteu), Cîrstean; rezerve M. Neagu, Cercel, Lang. Antrenor Marius Opric și Lucian Itu.

FC Avrig: Băilă – D. Popa (73, C. Vlad), Macrea, Nacrea, Cornea, Simion, Lascu (81, Luca; 90, Schneider), Stelea, I. Bărculeț, M. Codrea, Coșovan (67, Gombar); rezerve Samoilă, Ad. Hăprian, S. Bucur, Schneider. Antrenor Mihai Ianc.

Arbitri I. Mihai, M. Costache (ambii Rm. Vâlcea), Cr. Bumb (Băcia) Observatori M. Ciglenean (Cluj-Napoca), E. Popescu (Tg. Jiu)

Avertismente: Ov. Morariu (30)/ D. Popa (71) *Cartonaș roșu: Stelea (56)

Dan HENEGAR

Un răspuns la FOTO, LIVE-TEXT: Metalurgistul Cugir – FC Avrig 3-0 (0-0) | Debut cu dreptul pentru antrenorul Marius Opric, echipa de sub Drăgana s-a dezlănțuit după pauză!

  1. Cugir 13.04.2019 la 18:59

    Sa le tina naravu!