Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – Fotbal Comuna Recea 0-3 (0-1)! Un nou eșec drastic pentru trupa lui Paul Ciucă, „care a dat pe mere ce a luat pe pere”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda este la al doilea eșec consecutiv la un scor de neprezentare, pe propriul teren, 0-3 (0-1) cu Fotbal Comuna Recea, precedentul fiind cu Unirea Alba Iulia!!!

Trupa lui Paul Ciucă a evoluat iarăși modest în fața fanilor, suferind o înfrângere aspră. Industria, campioana deplasărilor în Seria a 5-a se prezintă diametral opus pe iarba verde de acasă, călăuzindu-se după zicala „am dat pe mere ce am luat pe pere”, irosind punctele externe câștigate la Iernut și Dumbrăveni! Un autogol stupid a dereglat total angrenajul amfitrionilor, ce au mai primit o lovitură de măciucă în ultimul minut al primei reprize. Și totul s-a sfârșit, găldenii fiind incapabili să revină în joc!

*Paul Ciucă: „Rezultatul îmi confirmă că suntem prea sus în clasament!”

Rezultatul îmi confirmă că suntem prea sus în clasament. În deplasare stăm „la cutie”, acasă trebuie să ne deschidem, să construim și acest lucru ne costă pentru că nu avem suficientă calitate și le dăm adversarilor posibilitatea să speculeze greșelile noastre. Acum, Fotbal Comuna Recea a avut 4 situații și a punctat în trei rânduri, iar noi am avut 4 oportunități și zero realizări pe tabelă. Pricipalul nostru obiectiv săptămâna viitoare este refacerea moralului înaintea partidei cu Metalurgistul Cugir„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

*0-1, MIN. 12: OLAR își învinge propriul portar, lob, cu capul de la 15 metri, păcălindu-l pe Iancău, la o minge lungă și o nesincronizare între cei doi

*0-1, MIN. 45: R: RUS, finalizează elegant, cu un șut în colțul lung, din 8 metri, pe lângă Iancău.

*0-3, MIN. 66: CHINDE șutează violent de la 18 metri, bară-gol, după ce a recuperat o minge pierdută de Haiduc

În minutul 49, Frențiu a șutat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, peste transversală. R. Rus (53) a șutat defectuos, din 10 metri, central, la o pătrundere a lui Mih. Ocazie mare pentru gazde, cap Haiduc respins de A. Bota, iar apoi un fundaș îndepărtează pericolul din apropierea porții (57)! Galda s-a prăbușit, în minutul 87, D. Lupșan a șutat din apropiere, peste bară! Baghiu (87) nu reușeste să reducă handicapul, di 5 metri, șutând slab

Este 0-2 la pauză, iar antrenorul Paul Ciucă va efectua două înlocuiri, portarul Iancău înlocuit cu Angeru (la debut la Industria), respectiv Sîrbu cu A. Costea.

În minutul 6, S. Mureșan, scăpat singur, trage de la 15 metri în A. Bota! În minutul 30, S. Mureșan a șutat de la 16 metri, dar A. Bota a fost la post. În minutul 41, Baghiu a reluat cu capul la colțul lung, mingea trecând alături

O absență de ultimă oră din distribuția gazdelor, fundașul Boancă – nerecuperat în urma accidentării de zilele trecute.

Echipe de start: Industria: Iancău (46, Angeru) – Fl Schiau, Haiduc, Olar, Frențiu – Vonya (58, Bedelean) –R. Moga (63, Rodean), D. Lupșan, D. Sîrbu (46, Al. Costea), Baghiu – S. Mureșan; rezerve R. Trif, Cioară, Dup. Antrenor Paul Ciucă.

Fotbal Comuna Recea: A. Bota – Dunca (81, Reszves), An. David, Urs, V. Gherman, Oșan (70, Bamdula), Asăujan, Ciocan, Chinde (88, Zoicaș), R. Rus, Mih (88, Suciu); rezerve Iura, T. Suciu, Opriș, Resvesz, Szoloși, Bamudula, Zoicaș. Antrenor Romică Buia.

*Avertismente: Rodean (80)/ Oșan (60), Bamdula (89)

Găldenii vin după două jocuri câștigate pe terenuri străine, la Iernut și Dumbrăveni (cu Gaz Metan Mediaș II), au urcat pe poziția secundă a ierarhiei (40 de puncte), dar nu pot uita că la precedenta dispută acasă au pierdut net, 0-3, derby-ul “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia. Maramureșenii lui Romică Buia reprezintă însă o “nucă tare”, situându-se pe poziția a 5-a, la trei “lungimi” în spate, având trei jocuri fără a câștiga.

[nggallery id=5444]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrae din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea