Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE TEXT: Industria Galda de Jos – CS Oşorhei 2-1 (2-0) în ultima etapă a Ligii a 3-a! *Dublă Daniel Lupșan şi despărţire fericită de suporteri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos  a învins pe CS Oşorhei, în ultima etapă a Ligii a 3-a, scor 2-1 (2-0), golurile gazdelor fiind reuşite de Daniel Lupşan (37, 39), reuşite dedicate prietenului său Dragoş Damian, fost jucător la Inter Ciugud, dispărut anul trecut într-un tragic accident rutier.Industria Galda de Jos-CS Osorhei42 Industria Galda de Jos a repurtat a 5-a victorie consecutivă pe propriul teren, despărţindu-se fericit de fani, după prima prezenţă pe a treia scenă.

*Paul Ciucă: „Dacă lupţi cu sufletul, mereu eşti învingător”

Antrenorul Paul Ciucă a sărbătorit alături de elevii săi în vestiar, dând tonul bucuriei găldenilor, la finele unui sezon remarcabil. „În primul rând meritul acestui parcurs este al domnului primar Romulus Raica, pentru condiţiile oferite, dar trebuie să-i mulţumesc lui Alin Hancăş că a promovat echipa în Liga a 3-a şi lui Radu Andone pentru modul cum s-a înhămat la o muncă dificilă. Când lupţi cu sufletul nu contează partea financiară şi mereu eşti învingător. Chiar dacă nu sunt mulţi bani la Galda, important este faptul că se achită la timp. Sunt foarte fericit şi fără falsă modestie, nu aş pleca de la Galda de Jos, unde m-am simţit excelent, nici chiar în cazul unei oferte venite de la conjudeţenii de la Metalurgistul Cugir„, a menţionat antrenorul Paul Ciucă.

Industria încheie campionatul cu 33 de puncte, la mijlocul ierarhiei

Nou-promovata condusă de Paul Ciucă a avut o stagiune reuşită la debutul în eşalonul terţ, reuşind să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare.

Este al treilea sezon reuşit al Industriei, după cele două promovări consecutive, din Liga a V-a până în Liga a 3-a.

Industria este liniştită în privinţa finalului stagional şi abordează relaxată această întrevedere de final, ultima reprezentaţie în faţa fanilor.

*min. 90+3, avertisment pentru Haiduc

*min. 90+1: Nicoară intră în locul lui D. Lupşan

*min. 84: Chirilă intră în locul lui Bodea

*min. 78: iese Turcan şi intră Sorin Ban

*min. 74: P. Medrea este înlocuit cu D. Goangă

*min. 73: Ştef respinge în lateral şutul expediat de Selezan

*min. 71: Câmpean schimbat cu Al. Cioară

*min. 62: a ieşit Hosu şi a intrat Costea

*2-1, min. 59: Ş. Pop înscrie cu o lovitură de cap în urma unei lovituri libere

*min. 58: Al. Man vede cartonaşul galben

*min. 51: D. Lupşan aproape de triplă, trage puţin pe lângă de la marginea careului

*min. 46: Mălaiu îi lasă locul în teren lui Sergiu Ban

*A Început repriza secundă

*min. 42: Mălaiu este avertizat

*2-0, MIN: 39: același D. LUPȘAN a reluat cu capul din 6 metri, la o centrare perfectă trimisă de Frențiu.

*1-0, MIN. 37: Daniel LUPȘAN a deschis scorul după ce a driblat portarul la o pasă în adâncime trimisă de P. Medrea. Mijlocașul i-a dedicat reușita regretatului Dragoș Damian, afișând un tricou cu poza fostului fotbalist de la Inter Ciugud, bunul său prieten

*min. 27: avertisment pentru Ș. Pop

*min. 2: Frențiu șutează de la 16 metri, mingea trece puțin peste transversală.

Echipe de start:

*Industria: Căt. Ștef – Necreală, Al. Man, Haiduc, Cr. Ivașcu – Frențiu, R. Lungu, P. Medrea, Bodea – A. Cîmpean, D. Lupșan; rezerve M. Bogdan – Chirilă, Nicoară, Voica, Cioară, Goangă, Baghiu. Antrenor Paul Ciucă.

CS Oșorhei: C. Hava – Turcan, Pintea, S. Pop, Hering, Magda, Mălaiu, Hosu, Selezan, Trip, Ov. Popa; rezerve T. Deac, Lavrinscsik, Sergiu Ban, Lascu, Sorin Ban, Moise. Antrenor Rudolf Covacs.

[nggallery id=558]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea