Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – CS Ghiroda și Giarmata Vii 3-0 (2-0) | Victorie uriașă pentru echipa condusă de Paul Ciucă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda a reușit prima victorie din 2019, la întâia apariție din retur în fața fanilor, scor 3-0 (2-0), cu contracandidata în bătăia pentru evitarea retrogradării, CS Ghiroda și Giarmata Vii.

Trei puncte uriașe pentru echipa condusă de Paul Ciucă, ce venea după 4 eșecuri la rând, un succes conturat după startul perfect al amfitrionilor, materializat prin două goluri rapide marcate de juniorul Gergely (3) și ex-uniristul S. Mureșan (9).

La reluare, golgheterul gazdelor Cioară (50) a conturat un scor aspru, iar Industria poate răsufla, pe moment, ușurată, după această “finală” adjudecată, frumos cadou la aniversarea directorului sportiv Gligor Udrea.

*Paul Ciucă: „Nu facem nuntă, încă suntem în perfuzii”

Fără această victorie șansele practice de a evita retrogradarea erau mult reduse. Nu facem însă nuntă pentru că noi încă suntem în perfuzii și numai dacă legăm mai multe meciuri în care facem puncte putem trece peste linia retrogradării. Lupta se va da până la final și este important să nu treacă etapele fără să acumulăm punct sau puncte, că altfel retrogradăm. Îmi felicit jucătorii pentru hotărârea și determinarea arătate la meci, dar mai este mult până departe și ei știu acest lucru„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

*1-0, MIN. 3: GERGELY deschis în zonă centrală de Cioară, a finalizat pe lângă Gakos, din interiorul careului, a doua reușită stagională a juniorului

*2-0, MIN. 9: S: MUREȘAN scăpat singur în lateral stânga, după o pasă excelentă de la Cioară, a trimis printre picioarele portarului, al doilea gol consecutiv al ex-uniristului

*3-0, MIN. 50: CIOARĂ, lansat excelent în adâncime, de Circov, a finalizat pe lângă portar

După 3-0, Cioară a mai ratat o oportunitate, dintr-o fază similară (53). Eroare mare Al. Lazăr (61), însă Cioară a șutat în bara dreaptă! Baghiu (71) nu a putut împinge balonul în poartă din 3 metri, după un corner executat de Circov. Baranyi (73) a șutat periculos, iar în minutul 78, același Baranyi a încercat o foarfecă, reluând alături

O asistență destul de redusă, în jur de 200 de spectatori. Oaspeții au început tare, Cluci a șutat de la 18 metri, iar Căt. Suciu a boxat în corner. S-a făcut rapid 2-0, însă bănățenii nu au cedat Barany (18) a reluat cu capul peste, iar șutul aceluiași periculos atacant, din 12 metri, a fost respins de Căt. Suciu. O nouă ocazie a oaspeților, Budur (34) – cap pe lângă după un corner! Vizitatorii presează, Saizu (40) a tras din 10 metri, direct în brațele lui Suciu. Adam și Cioară (43) nu ajung, în fața porții, balonul centrat de S. Mureșan din dreapta. Buul mic, dur (45+1), reluare alături din careul mic, după un corner

Patru absențe importante din efectivul gazdelor, înaintea acestui meci important: Al. Costea – suspendat, Fl. Schiau, Puha – accidentați, S. Fulea – răcit, în plus și antrenorul Paul Ciucă s-a deplasat în cârje la banca de rezerve, după o intervenție chirurgicală la genunchi.

Echipe de start:

Industria: Căt. Suciu – Frențiu, Haiduc, Cioplântă, R. Trif  – Gergely (88, A. Crăciun – debut în Liga a  3-a), D. Lupșan/ cpt, Circov (72, D. Sîrbu), Adam (78, D. Stoia)– S. Mureșan (64, Baghiu), Cioară; rezerve Iancău, Vonya, G. Scheau. Antrenor Paul Ciucă.

CSC Ghiroda & Giarmata Vii: Gakos – Al. Lazăr (72, Semeniuc), Bocșan, R. Mureșan (57, Horcea), Liuba – Jichici, Saizu (60, Țugui) – Pițuc, Budur, Cluci (46, Șofran) – Baranyi; rezerve R. Barbu, Giuricici, Ilan. Antrenor Paul Codrea.

Arbitri: N. Bodocan (Cluj-Napoca), B. Recsenedy (Sf. Gheorghe), M. Costache (Rm. Vâlcea) Observatori M. Bordean (Sibiu), C. Semen (Tg. Jiu)

Avertismente: Adam (43), Baghiu (90+2), R. Trif (90+3) / Pițuc (15), Semeniuc (84)

[nggallery id=6839]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea