Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-SCOR: Unirea Dej – Industria Galda 0-2 (0-1) | Campioana deplasărilor își respectă statutul, găldenii au urcat pe locul secund!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria, „campioana” deplasărilor în Seria a 5-a (16 puncte cucerite), și-a continuat seria pozitivă și a câștigat la Dej, scor 2-0 (1-0), reușite semnate de Baghiu (18) și Rodean (76), jucători ce au punctat în premieră în actuala stagiune, urcând pe locul secund!

Găldenii au 6 jocuri invincibile la activ (14 puncte adjudecate) și au depășit la golaveraj pe Performanța Ighiu, ambele conjudețene având 24 de puncte! 

Deși cu absențe importante din efectiv, trupa lui Paul Ciucă nu a avut milă de o formație în evidentă criză, producându-i a șasea înfrângere consecutivă!

*Paul Ciucă: „Sper ca şi în următoarele runde să arătăm ce suntem în stare”

Victorie meritată, dar greu obținută cu un adversar surprinzător de potent raportat la poziția din clasament. Îmi felicit jucătorii și sper că în continuare vor rămâne la fel de muncitori și vor arăta ce suntem în stare. Stilul nostru favorizează obținerea mai multor puncte în deplasare„, a precizat antrenorul Paul Ciucă, care a improvizat în mod fericit, cu Rodean mijlocaș dreapta, Baghiu – mijlocaș stânga, Cernea – vârf, terminând întâlnirea cu 5 juniori în teren (Boancă, Vonya, Dup, Sîrbu și Bedelean).

*0-1, MIN. 18: BAGHIU a deschis scorul din poziție singur cu portarul, după o pasă filtrantă excelentă de la G. Goronea.

*0-2, MIN. 76: RODEAN, reprofilat mijlocaș, a dublat avantajul oaspeților, cu un șut la colțul scurt, la o lansare în adâncime trimisă de Baghiu.

De altfel, Unirea a câştigat un unic joc în faţa fanilor, 4-1 cu CS Iernut (etapa a 6-a, pe 30 septembrie), în rest având 4 înfrângeri („U” Cluj, Sănătatea, Gaz Metan Mediaş II şi Metalurgistul Cugir).

În minutul 20 Oniche ratează o mare ocazie de a majora avantajul, șutând de la 11 metri, într-un adversar. Până la pauză, portarul Cătălin Ștef a reușit să evite egalarea, în minutul 37, moment important în economia confruntării. Faza meciului s-a produs în minutul 39, când Cernea a șutat de la mijlocul terenului, balonul l-a depășit pe portar, dar a trecut puțin pe lângă bară!

Galda are 4 absențe de marcă S. Mureșan, Frențiu, D. Lupșan și Costea și a treminat întâlnirea cu 5 juniori în teren.

Unirea Dej: L. Szekely – Podină, Kennedy, Kovacs, Căt. Itu, Nalați, P. Popescu, Chiorean, Ferhaoui, Obreja, Boje; rezerve B. Georgiu, D. Blaj, R. Muntean. Kocsis, Sabo, Plăian, Al. Blaj. Antrenor Flaviu Băieșu.

Industria: Căt. Ștef – Fl. Schiau (82, D. Sîrbu), Haiduc, R. Trif, Boancă – Vonya – Rodean, Oniche (66, D. Lupșan; 88, Bedelean – debut în Liga a 3-a), G. Goronea, Baghiu (85, Dup) – Cernea; rezerve Iancău – Olar, Gombocz. Antrenor Paul Ciucă.

 

[nggallery id=4842]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea