Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO| Liga a IV-a: Performanţa Alba Iulia – Metalul Aiud 1-2. Surpriză de proporţii pe stadionul din Oarda de Jos

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Lanterna roşie” din sezonul precedent, Metalul Aiud a izbutit surpriza etapei a doua, reuşind să învingă Performanţa Alba Iulia, ocupanta locului 2 din sezonul trecut şi câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană. Surpriza a fost produsă în prezenţa a aproximativ 100 de spectatori, pe stadionul din Oarda de Jos, acolo unde ighienii dispută meciurile de acasă.  Deşi a deschis scorul în minutul 6 prin Joldeş, echipa antrenată de Paul Ciucă nu a putut ţine de rezultat doar 20 de minute, când Muntean a înscris primul gol al aiudenilor. Tot Muntean a majorat avantajul, în minutul 63 stabilind rezultatul final, Performanta Alba Iulia – Metalul Aiud 1-2. Meciul a fost echilibrat, dar aiudenii au ştiut să fructifice mai bine ocaziile avute, în schimb ighienii au ratat câteva şanse bune.

La începutul campionatului antrenorul Paul Ciucă era nemulţumit de lot, şi se pare că acest lucru se concretizează în rezultatele obţinute, fiind a treia înfrângere consecutivă pentru Performaţa, după eşecul din Supercupa AJF în faţa cugirenilor. După două meciuri, protagonista Ligii a IV-a în sezoanele precedente nu a reuşit să obţină nici un punct, în timp ce Metalul este liderul clasamentului cu 2 victorii, alături de Arena Alba Iulia şi FC Cugir.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Antrenorul celor de la Metalul s-a arătat foarte mulţumit de meci, dar spune că elevii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi să obţină cât mai multe rezultate de acest fel. De cealaltă parte, Paul Ciucă nu-şi explică înfrângerea din această după-amiază, elevii săi ratând câteva ocazii bune de a marca.

[nggallery id=213]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea