Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO Liga a IV-a, liderul Mureşul Vinţu de Jos a învins „lanterna roşie”, CS Ocna Mureş, 3-0

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vintu de Jos - Ocna Mures17În cea de a 8-a etapă a Ligii a IV-a a avut loc „ciocnirea” extremelor din acest campionat, respectiv Mureşul Vinţu de Jos liderul eşalonului superior judeţean a întâlnit „lanterna roşie” a campionatului, CS Ocna Mureş. Echipa condusă de Mihai Mihai Manea s-a impus cu 3-0 (1-0), reuşitele echipei din Vinţu fiind trecute în dreptul jucătorilor M. Cristea (45, 90+1) şi Iuoraş (66).

Mureşul Vinţu de Jos a ajuns la cea de a 7-a victorie consecutivă, fiind alături de Euro Șpring singurele echipe neînvinse din actualul sezon. Liderul a ajuns la 22 de puncte acumulate în prima parte a acestui campionat, iar de partea cealaltă tânăra echipă din orașul salin a ajuns la cea de a 8-a înfrângere consecutivă.

Iată celelalte rezultate:

*Şurianu Sebeş – ACS Pianu de Jos 5-0. Au marcat Trif (40), Găldean (65), Morariu (74) şi Diaconu (81, 86).

*Olimpia Aiud – Rapid CFR Teiuș 7-2 (4-0). Au marcat P Muntean (6), Val. Drăgan (12, 20, 80, noul golgheter al Ligii a IV-a, cu 10 reușite), Antonescu (41, penalty), Oniga (61), Ciubucă (72), respectiv Juncan (75), E. Cioară (88).

Celelalte meciuri: *duminică, 12 octombrie, ora 11.00: Dalia Sport Daia Română – Inter Ciugud; ora 11.30: Performanța Ighiu – CIL Blaj; ora 16.00: Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru, Euro Șpring – FC Micești, CSO Cugir – Cuprirom Abrud.

[nggallery id=2428]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea