Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Liga a IV-a, etapa a 4-a: Şurianu Şebeş a realizat prima victorie, 7-1 cu CSO Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surianu Sebes - CSO Cugir 4Patru partide a trebui să aştepte Şurianu Sebeş pentru a câştiga primul meci de la debutul în Liga a IV-a. Trupa lui Doru Oancea a făcut astăzi instrucţie cu CSO Cugir, trupă pe care a învins-o cu 7-1 (3-0). Pentru Sebeş au marcat Lăcătuş (15, 21), Şt. Radu (31 – penalty), Diaconu (52 – penalty, 73), Trif (65) şi Găldean (67), pe când golul de onoare al cugirenilor a fost reuşit de Comănese (75).

Portarul echipei de sub poalele Drăganei, Ludoşean a văzut cartonaşul roşu în minutul 51.

Foto: Dan COMŞA

Iată celelalte rezultate înregistrate în această după masă:

*FC Miceşti – CIL Blaj 2-1 (0-0). Au marcat: Brânză (78, 93)/ Cerghizan (49). Echipa lui Fane Fogoroşi a reuşit 3 victorii consecutive, iar până la disputarea meciurilor de mâine Miceştiul staţionează pe cea de a doua treaptă a clasamentului. De apreciat, la formaţia Juniorilor A1 a Blajului a fost folosit un portar care avea o singură mână!

Foto Daniel MODRUŞ

[nggallery id=2322]

*Mureşul Vinţu de Jos – Inter Ciugud 2-1 (1-0). Au marcat: Iuoraş (44, 82)/ Ad. Truşcă (65). Vinţu de Jos, echipă pregătită de Mihai Manea nu cunoaşte gustul înfrângerii după 4 etape, iar cel puţin până mâine va sta pe prima treaptă a clasamentului cu 10 puncte acumulate.

Momentan, 4 echipe sunt neînvinse, Performanţa Ighiu, Euro Şpring, Mureşul Vinţu şi Dalia Sport Daia Română.

Program: *duminică, 14 septembrie, ora 17.00: Performanţa Ighiu – Cuprirom Abrud; Viitorul Sântimbru – CS Ocna Mureş, Energia Săsciori – ASC Pianu de Jos, Dalia Sport Daia Română – Olimpia Aiud, Euro Şpring – Rapid CFR Teiuş

[nggallery id=2319]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea