Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Liga a IV-a, etapa a 4-a, Olimpia Aiud – Euro Şpring 1-2 (1-1) | Trupa lui Radu Andone n-a stopat liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Aiud, Euro Şpring ocupanta primei pozițiiOlimpia Aiud-Euro Spring4 înaintea rundei a 4-a n-a fost stopată de ambițioasă echipă condusă de Radu Andone, derby-ul de pe „Aiudelul” încheindu-se cu scorul de 1-2 (1-1).

Euro a avut de înfruntat o replică dârză din partea aiudenilor, într-un meci marcat de greșeli de arbitraj. „Ne-au lipsit 6 jucători, dar meciul l-am făcut singuri greu. Muncim, acesta e secretul, lucrăm cu zâmbetul pe buze. Am intrat în jocul adversarilor, unii foarte agresivi”, a spus Florin Berța, antrenorul liderului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Tecoanță a marcat în min. 89

Tecoanță, în minutul 89 a adus o victorie grea, fructificând din apropiere o fază începută de Osogo.

Euro Șpring n-a pierdut primele puncte, încasând însă primul gol din actuala stagiune, în fapt un… autogol (V. Popa) în min. 40. Partida echilibrată a debutat cu golul lui Osogo (17), ambele formații având absențe importante din efectiv.

*Greșeli de arbitraj

Centralul D. Nemeș a greșit în defavoarea ambelor tabere, Olimpia solicitând o eliminare în primul mitan pentru un fault din postura de ultim apărător la Bălan (min. 27).

În minutul 34, Bălan a lovit transversala, după o fază de atac în zona centrală. Același jucător a fost iertat însă de eliminare în minutul 44, când nu i s-a acordat al doilea galben. Euro a solicitat o lovitură de pedeapsă în min. 47, pentru un fault asupra lui Tecoanță. Olimpia a mai marcat o singură dată în actul secund, prin . Bălan, gol anulat pe motiv de ofsaid, la semnalizarea asistentului.

*Spectatori de lux

În tribune s-au aflat oficiali de la Viitorul Sântimbru, antrenorul Dan Comșa și președintele Adrian Hulea, dar și jucători de la CS Ocna Mureș, conduși de Ovidiu Maier.

Program, ora 17.00: CS Ocna Mureş – AFC Unirea Alba Iulia, Cuprirom Abrud – Energia Săsciori; *duminică, 13 septembrie, ora 11.00: Rapid CFR Teiuş – Viitorul Spicul Daia Română, CIL Blaj – ASC Pianu; ora 17.00: Viitorul Sântimbru – Gaz Metan Valea Lungă, Dalia Sport Daia Română – Mureşul Vinţu de Jos, Şurianu Sebeş – Inter Ciugud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea