Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Liga a 3-a, Avântul Reghin – Industria Galda de Jos 1-0 (1-0) *Paul Ciucă, fără victorie în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avantul Reghin - Industria Galda19Industria Galda de Jos a pierdut, scor 0-1 (0-1), în deplasarea de la Reghin, contând pentru etapa a 16-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Unicul gol al echipei Avântul a fost înscris de R. Dan (40), după o eroare de marcaj.

Deși a presat întregul act secund și a ratat ocazii de egalare prin Bodea, Câmpean, D. Lupșan sau Cioară, Industria nu a putut evita eșecul. Echipa lui Ciucă a pornit dezamăgitor în retur și are un singur punct.

*Ciucă: „Meritam un egal”

Am pierdut, însă după aspectul jocului trebuia să scoatem un punct. Am avut mai multe ocazii decât în partida cu Sănătatea Cluj, dar atacanții nu au reușit să le fructifice. Dacă învingem Dejul, 90 la sută evităm retrogradarea, dacă nu, vor veni vremuri grele, a spus antrenorul Paul Ciucă, ce nu i-a putut utiliza pe Al. Man, Apetri, iar P. Medrea a intrat nerefăcut.

Industria Galda de Jos (antrenor Paul Ciucă): Ştef – Necreală, Căt. Ivaşcu (85, Bota), Haiduc, Cr. Ivaşcu, Frenţiu, Lungu (82, Nicoară), Lupşan, Bodea, Cîmpean (70, Baghiu), Cioară (70, P. Medrea). Rezerve: Bogdan – Voica.

Runda următoare, nou promovata va evolua pe propriul teren, cu Unirea Dej, într-o partidă ce poate tranşa soarta unei echipe retrogradate.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=175]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea