Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Liceul Teoretic Teiuș premiat în cadrul Campaniei Naționale „Hai pe net!” ediția 2016, la secțiunea promovarea TIC pentru anagajabilitatea tinerilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma concursului din cadrul Campaniei „Hai pe net! ediția 2016, Liceul Teoretic Teiuș a fost premiat pentru promovarea TIC în vederea angajabilității tinerilor. Secțiunea s-a derulat în perioada 14-20 martie 2016, perioadă pe care coordonatorul european al campaniei Get Online Week – TelecentreEurope – a dedicat-o tinerilor, astfel încât aceștia au fost încurajați să utilizeze cele două aplicații dedicate lor: www.YouRock.jobs sau www.skillage.eu.

teius1Vă reamintim că în perioada campaniei Liceul Teoretic Teiuș a derulat activități ce au vizat subiecte precum: accesibilitatea web atenționând asupra nevoilor de utilizare a platformelor Internet de către persoanele cu deficiențe de vedere, încurajarea tinerilor să-și identifice competențele și abilitățile TIC, să-și creeze un CV demn de atenția instituțiilor educaționale sau ale angajatorilor, precum și furnizarea unor traininguri TIC de scurtă durată, sub denumirea „Hai pe net, bunicule!”.

România a răspuns din nou provocărilor adresate de Telecentre-Europe în Campania pan-europeană Get Online Week 2016, Fundația EOS România coordonând și în acest an Campania „Hai pe Net” – o campanie care și-a propus să aducă cât mai mulți români în spațiul virtual.

teius2teius3

 

 

 

 

„Dorim să vă mulțumim pentru eforturile creative, pline de energie și ideile frumoase de promovare a incluziunii digitale în timpul campaniei din acest an. Am început bine, am terminat cu bine – conform micului formular de susținere a campaniei, România s-a situat pe locul 5 în topul țărilor europene care au promovat incluziunea digitală în cadrul campaniei” a transmis Gabriela Barna, director al Fundaţiei EOS România.

„Am fost surprins de implicarea elevilor în susținerea incluziunii digitale și în derularea activităților propuse pentru perioada campaniei. „Hai pe Net!” a reprezentat pentru unitatea de învățământ o deschidere către oportunitățile pe care le oferă Internetul, precum și o lărgire a orizontului dimensiunii europene a educației naționale”, a declarat directorul Liceului Teoretic Teiuș, prof. Marius Cosmin Pintea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea