Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Mihai, tânărul din Ocna Mureș care s-a aruncat în fața unui tren: „Ai fost un om cu un suflet blând și vesel”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Mihai, tânărul din Ocna Mureș care s-a aruncat în fața unui tren: „Ai fost un om cu un suflet blând și vesel”

Numeroși prieteni și cunoscuți ai tânărului din Uioara, care s-a sinucis, aruncându-se în fața unui tren în Halta Unirea, și-au exprimat părerile de rău și condoleanțele față de acest eveniment.

Citește și: TRAGEDIE în Alba: Un tânăr de 31 de ani, din Ocna Mureș, s-a aruncat în fața unui tren, în Halta Unirea. Poliția a început cercetările

Tânărul a lăsat în urmă multe lacrimi și durere, după ce a decis ca în cursul serii de 12 noiembrie să își pună capăt zilelor.

Mesajele scrise de apropriații tânărului

„…stim ca in ultimul timp ti a fost greu si ai dus o lupta continua cu tine insuti… stim ca ai incercat si ai vrut sa fi dinou acel “Rascanu” pe care il cunosteam cu totii … ai fost un om cu un suflet bland si vesel … iar noi am incercat sa te “tinem” cat mai mult pe langa noi si sa ti fim alaturi in clipele mai putin bune din viata ta…

… ”Rascanu” care ne inveselea mereu sufletele cu simpla prezenta si cu acel mers inconfundabil …o multime de amintiri placute … ne vom aminti cu drag de tine !

Ne ai lasat un gol imens in suflet ! Odihneste te in pace, prieten drag !”

„Nu judecați ca să nu fiți judecați. Căci cu judecata cu care judecați, veți fi judecați, și cu măsura cu care măsurați, vi se va măsura.”

„Greu de crezut. Dumnezeu să i odihnească sufletul!!!”

Durere mare. Copilu să ai drum lin spre Împărăția Cerului lumina acestei lumânări să-ți lumineze drumul. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște. Păcat”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace nu o să te uităm nici o dată”

„Bietul de el ! Păcat de tinerețea lui! Odihnă veșnică!”

„Pana acum ceva timp tot ganduri urate ați avut impotriva lui!! !! Sa va fie rușine!! Dumnezeu sa îl odihnească!! Un om cu suflet mare!!!”

„Dumnezeu sa te odihneasca Mihai, ai luptat mult cu viata asta și ti-a fost greu, numa tu ști cât ai suferit”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea