Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: la meciul Volei Alba Blaj – VK Prostejov, din Cupa CEV, peste 5000 de lei pentru Robert Roman și sute de jucării pentru copii din Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat de o manieră indubitabilă, scor 3-0, cu VK Prostejov, campioana Cehiei, partida tur a optimilor de finală ale Cupei CEV, în Sala “Transilvania” din Sibiu, ultimul joc din 2018, care a avut și două fațete caritabile.

Astfel, s-au strâns fonduri pentru Robert Roman – băiatul de 14 ani din Alba Iulia bolnav de leucemie (o sumă totală de peste 5000 de lei însemnând donațiile spectatorilor – aproximativ 3200 de lei, dar și ale echipierelor Volei Alba Blaj și a oficialilor clubului din “Mica Romă”), dar și câteva sute de jucării aruncate pe parchet de spectatori înaintea primului serviciu, ce vor fi oferite de Crăciun copiilor de la Centrul de Plasament Blaj și preșcolarilor de la două grădinițe din Blaj, un moment deosebit gustat de cei prezenți.

În jur de 1500 de spectatori au asistat la o demonstrație de forță a vicecampioanei Europei, care a câștigat fără să se întrebuințeze prea mult, diferența de valoare fiind netă. O partidă ce a durat doar 61 de minute, în care principalele realizatoare din tabăra Blajului au fost Sonja Newcombe (MVP-ul întâlnirii) și Nadja Ninkovic – câte 12 puncte, urmate de Ana Lazarevici – 11 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea