Rămâi conectat

Sport

FOTO: La Cupa României de Karate IKU, rezultate excelente pentru ACS Karate Forever Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, în Sala de Sport “Aqua Parc” Orăștie s-a desfășurat Cupa României la Karate IKU, competiție din programul Federației Romane de Arte Marțiale –departamentul IKU, concurs în cadrul căruia competitorii din Cetatea Marii Uniri au realizat rezultate de apreciat.

CSM Unirea Alba Iulia (antrenor Simion Băluță) a participat cu 6 sportivi legitimați la noua secție, reușindu-se 8 clasări pe podium, după cum urmează: *Mihai Stănilă – locul întâi la kata și locul întâi la kumite; *Iulia Stănilă – locul întâi la kata; *Andra Oarfă – locul 3 la kata și locul doi la kumite; *Mădălina Miclea – locul doi la kata; *Jessica Țîr – locul 3 la kumite; *Iulia Ciucă – locul 3 la kata. Urmează, sâmbătă, 1 octombrie, la Sala de Sport a Colegiului Silvic Câmpeni, Cupa Munților Apuseni, după care sportivii uniriști vor participa la Campionatul Mondial IKU, în perioada 27-30 octombrie, în localitatea Caorle, din Italia.

Mulțumim pentru susținere primăriei Alba Iulia și directorului CSM Unirea Alba Iulia, Radu Mircea Urcan”, a transmis antrenorul Simion Băluță 7 dan.

De asemenea, reprezentanții ACS Karate Forever Alba Iulia, antrenați de Alina Băluță 3 dan, Simion Băluță 7 dan (arbitru) și Mihai Mercan 3 dan, au concurat în probele de: kata, kata echipe, kumite, kumite shobu sanbon, kumite shobu ippon. Rezultatele au fost următoarele: *Denisa Mincea – locul întâi la kata, locul 2 la ippon kumite, locul 3 la sanbon kumite; *Diana Surca – lpcul 2 la sanbon kumite; *Alexandra Peșterean – locul întâi la kata, locul întâi la kumite; *Ștefan Govoran – locul 2 la kata, locul 2 la kumite; *Mihai Zanfir – locul 2 la kata, locul 2 la kumite; *Alexandra Cîndea – locul 3 la sanbon kumite, locul 2 la ippon kumite; *Ana-Maria Răileanu – locul 3 la kumite; *Daria furdui – locul 2 la kata, locul 3 la kumite; *Andrei Moldovan – locul 3 la kumite; *Adina Horvath – locul 3 la kumite; *kata echipe (Mihai Zanfir, Alexandra Peșterean, Daria Furdui) – locul trei.

Suntem foarte mândri de sportivii noștri și de tot efortul lor depus la fiecare concurs. Ei sunt mândria noastră ca echipă. Deși a mai trecut încă o competiție, ne pregătim din nou de o alta, și anume Cupa Muntilor Apuseni care se va desfășura la Câmpeni și bineînțeles de Campionatul Mondial din Italia, o competiție foarte grea, dar la care sperăm că vom ieși câștigători. Încă o dată felicitări karateka și mulțumiri părinților pentru că sunt alături de noi”, a transmis Alina Băluță


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției. Punctele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea