Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: La Campionatele Naționale de marș, medalii pentru atletele din Cetatea Marii Uniri: Mihaela Acatrinei – vicecampioană națională la seniori, Georgiana Jid – bronz la tineret

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două medalii au cucerit mărșăluitoarele din Cetatea Marii Uniri, la recentele Campionate de Marș ce s-au disputat la Botoșani. Astfel Mihaela Acatrinei a devenit vicecampioană națională la senioare, iar Georgiana Jid a câștigat medalia de bronz la tineret.

Ne-am atins obiectivul propus, acela de a lua două medalii. În condițiile în care a fost cel mai dificil traseu de când activez în marș, cu 500 de metri în pantă, foarte solicitant pentru competitori, situație ce a influențat timpii înregistrați”, a spus Gabriel Avram, antrenorul celor două atlete albaiuliene.

Campionatul Național de marș (iarnă), masculin și feminin, pentru seniori, tineret, juniori 1, 2 și 3 și copii 1 s-a desfășurat în premieră la Botoșani. Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba Iulia – CSU Reșița) s-a clasat pe locul secund la senioare, pe distanța de 20 kilometri, cu rezultatul 1:47.03, cucerind și aurul la echipe, cu CS Universitatea Reșița, iar Georgiana Jid (LPS Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia) – cu timpul 2:03.11, a terminat pe ultima treaptă a podiumului la tineret, și locul cinci la senioare. O fostă elevă a antrenorului Gabriel Avram, Roxana Panța, legitimată acum la SCM Bacău, a devenit vicecampioană națională la tineret.

Următoarele competiții sunt unele extrem de importante pentru Mihaela Acatrinei, ce va concura la Campionatul Balcanic de marș, la Alexandroupolis (Grecia) – în 20 aprilie, respectiv la Cupa Europei, la Alytus (Lituania) – în 19 mai, concursuri internaționale de la care va absenta Ana Rodean – nerefăcută.

La prima competiție majoră a anului pentru marșul albaiulian (anul trecut, de Centenar, competiția s-a desfășurat în “Cealaltă Capitală”) au absentat, din diverse motive, Ana Rodean – intervenție chirurgicală la genunchi, Roxana Panța – legitimată la SCM Bacău și Bianca Molnar – a abandonat activitatea competițională, astfel că CS Unirea Alba Iulia nu a putut alcătui o echipă, din motive obiective.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea