Rămâi conectat

Sport

FOTO: la Blaj, președintele Klaus Iohannis a felicitat performanța CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis, președintele României, prezent astăzi la Blaj, a felicitat performanța echipei Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei.

La discursul ținut la Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain” Blaj, cu ocazia conferinţei dedicată Centenarului Unirii şi Adunării din 1848 au asistat, din primul rând al sălii, antrenorul Darko Zakoc, împreună cu jucătoarele Ramona Rus (originară din Blaj), Adina Salaoru și Nneka Onyejekwe (componente de bază ale “mândriei Albei”)

Șeful statului s-a întâlnit în cadru organizat, la Colegiul National „Inochentie Micu Clain”, cu antrenorul Darko Zakoc, însoțit de cele trei românce, tocmai pentru a puncta superba performanță realizată de echipa din “Mica Romă”. Klaus Iohannis participă la inaugurarea oficială a Palatului Cultural din Piața 1848, la 170 de ani de la Marea Adunare Națională de pe Câmpia Libertății, programul vizitei inclu­zând și depuneri de coroane pe Câmpia Libertății.

CSM Volei Alba Blaj a jucat recent finala Final Four-ului Champions League de la București, unde a reușit cea mai importantă performanță a voleiului feminin românesc din toate timpurile.

Text-foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=5605]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea