FOTO: la Blaj, președintele Klaus Iohannis a felicitat performanța CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei

Klaus Iohannis, președintele României, prezent astăzi la Blaj, a felicitat performanța echipei Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei.

La discursul ținut la Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain” Blaj, cu ocazia conferinţei dedicată Centenarului Unirii şi Adunării din 1848 au asistat, din primul rând al sălii, antrenorul Darko Zakoc, împreună cu jucătoarele Ramona Rus (originară din Blaj), Adina Salaoru și Nneka Onyejekwe (componente de bază ale “mândriei Albei”)

Șeful statului s-a întâlnit în cadru organizat, la Colegiul National „Inochentie Micu Clain”, cu antrenorul Darko Zakoc, însoțit de cele trei românce, tocmai pentru a puncta superba performanță realizată de echipa din “Mica Romă”. Klaus Iohannis participă la inaugurarea oficială a Palatului Cultural din Piața 1848, la 170 de ani de la Marea Adunare Națională de pe Câmpia Libertății, programul vizitei inclu­zând și depuneri de coroane pe Câmpia Libertății.

CSM Volei Alba Blaj a jucat recent finala Final Four-ului Champions League de la București, unde a reușit cea mai importantă performanță a voleiului feminin românesc din toate timpurile.

Text-foto: Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

2 Comentarii

ionel 13 mai 2018 at 22:48

Jalnic! Un finantator de competitii sportive ilegale in Sibiu felicita o “constructie” ilegala si imorala in Blaj

BLASIVS NOSTRVM 14 mai 2018 at 14:34

“Ionel, Ionelule, nu mai bea, baiatule!(…)”

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...