Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: La Blaj, Cupa Mărţişorului la majorete, ediţia a 5-a, o competiţie internaţională de succes

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, în sala Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Blaj) s-a desfășurat Cupa mărţişorului la majorete, ediţia a V-a. Spre deosebire de celelGimn Star Blaj Cupa Martisorului 3alte ediții unde au participat echipe doar din județul Alba, această etapă aniversară a reunit la start 113 sportive din județele: Alba, Arad, Hunedoara și Oradea.

O noutate a fost și desfășurarea competiției  la nivel de cluburi si echipe reprezentative școlare, pe mai multe secțiuni specifice ramurii de sport Majorete: solo pom pon,solo baston,solo accesorii,x-strutting,ritmic twirl,duo accesorii si dance twirl team.

Un cuvânt de bun venit le-a adresat competitoarelor Gheorghe Valentin Rotar,primarul orașului gazdă, care a menționat că „dacă s-a ajuns la o competiție de nivel interjudețean, sigur peste ceva timp vom vorbi de o competiție națională”.

Urări le-a adresat și Carol Badea, directorul Liceului Tehnologic ”Timotei Cipariu” Blaj, unul dintre organizatori împreună cu Clubul Sportiv „GimnStar” Blaj, iar parteneri ai evenimentului au fost Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Alba, Inspectoratul Şcolar al JudeţuluGimn Star Blaj Cupa Martisorului 2i (ISJ) Alba Primăria Municipiului Blaj  si Clubul Sportiv Scolar Blaj.

Juriul format din arbitrii acreditați MBTA România, Mărginean Cornelia-Letiția (Blaj), Erdei Emese (Arad), Jecherean Mihaela (Deva), Varga Frederika(Oradea) a desemnat câștigătorii celor 9 secțiuni de concurs astfel:

*Învățământ primar, loc I: echipa Christal Team Jr. de la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj; locul doi, echipa Funny Face de la Școala Gimnazială  Iuliu Maniu, Vințu de Jos și loc III echipa Steluțele de la Colegiul Național I.M.Clain;

Învățământ gimnazial-loc I echipa Christal Team  de la Școala Gimnazilă Toma Cocișiu Blaj,iar locul II  afost ocupat de echipa Apulum de la Școala Ion Agîrbiceanu Alba Iulia.

Învățământ liceal  locul I echipa MistralLiceul Csiky Gergely Arad iar locul II a revenit  echipei Blue de la Colegiul Național I.M. Clain Blaj.

La secțiunea  pom pon grup cluburi , categoria de vârstă cadeți, locul I a fost ocupat de sportivele de la Gimn Star. Tot de la Gimn Star au fost si ocupantele locului unu la scțiunea Solo pom pon-Oltean Antonia (copii), Sălcudean Oana (cadeți), la secțiunea duo accesorii –cadeți Rotaru Sonia și Rotar Denisa, iar la secțiunea dance Twirl, Pop Nicoleta a obținut locul II. Competiția a oferit un spectacol de culoare și grație .

Sponsorii competiției au fost florăria Roual și S.C. Montana Popa. „Ne dorim să creștem valoric de la an la an și să reușim să strângem în sălile de sport un număr  cât mai mare de copii care să practice sportul”, spune Cornelia Letiţia Mărginean, preşedinte Club Sportiv Gimn Star Blaj, în finalul comunicatului de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea