FOTO: L-aţi văzut? Bărbat din Cugir, plecat la muncă în Spania, dat dispărut de familie

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un bărbat de 44 de ani, originar din Cugir, județul Alba, a fost dat disparut de familie. Bîrsan Mihăiță era plecat la muncă în Spania, în zona Alcañiz, de unde a și dispărut.

ELIT

Sora bărbatului a vorbit ultima dată cu el în data de 7 februarie 2018. De atunci familia nu mai știe nimic de soarta acestuia. L-au sunat de mai multe ori, dar bărbatul nu a mai răspuns. Mihăiță nu era căsătorit și se afla singur în Spania.

“Avea o problemă cu ochiul drept, mai exact cataractă. Urma să se opereze și să mă anunțe. Nu știu nici cine l-a văzut ultima dată și nu îi știu nici prietenii. Eu sunt în Germania, vorbeam doar despre familie. Nu era depresiv sau să fi avut un motiv ca să dispară. Știu că lucra la o firmă unde se făceau cuști pentru păsări. Un văr a anunțat poliția de acolo, iar de acolo au sunat la poliția din România și au căutat-o pe mama. Câteva întrebări și atât”, ne-a transmis sora bărbatului.

Mihăiță Bîrsan are 1,80 înălțime, păr negru și ochi caprui.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

 

 

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419