Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: L-aţi văzut? Bărbat din Cugir, plecat la muncă în Spania, dat dispărut de familie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 44 de ani, originar din Cugir, județul Alba, a fost dat disparut de familie. Bîrsan Mihăiță era plecat la muncă în Spania, în zona Alcañiz, de unde a și dispărut.

Sora bărbatului a vorbit ultima dată cu el în data de 7 februarie 2018. De atunci familia nu mai știe nimic de soarta acestuia. L-au sunat de mai multe ori, dar bărbatul nu a mai răspuns. Mihăiță nu era căsătorit și se afla singur în Spania.

“Avea o problemă cu ochiul drept, mai exact cataractă. Urma să se opereze și să mă anunțe. Nu știu nici cine l-a văzut ultima dată și nu îi știu nici prietenii. Eu sunt în Germania, vorbeam doar despre familie. Nu era depresiv sau să fi avut un motiv ca să dispară. Știu că lucra la o firmă unde se făceau cuști pentru păsări. Un văr a anunțat poliția de acolo, iar de acolo au sunat la poliția din România și au căutat-o pe mama. Câteva întrebări și atât”, ne-a transmis sora bărbatului.

Mihăiță Bîrsan are 1,80 înălțime, păr negru și ochi caprui.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbatul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea