Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Karaoke cu fotbalişti, muzică şi dans, vineri, la Mira Caffe. Vezi ce jucători din Alba au petrecut alături de prieteni până în zorii zilei

Alexandra Mates

Publicat

în

Mira Caffe Lounge a fost locul de distracţie pentru zeci de albaiulieni vineri seara, când după câteva zile de petrecut Crăciunul în familie sau alături de prieteni, aceştia s-au distrat pe cinste la o petrecere de karaoke. Printre petrecăreţi s-au aflat şi cinci fotbalişti din Alba, unii din prima ligă, care au cântat şi au dansat până în zorii zilei, alături de prietenii lor.

Aşa cum se întâmplă în fiecare zi de marţi şi vineri, cei care adoră petrecerile de karaoke îşi dau întâlnire la Mira Caffe. Zeci de tineri cu chef de distracţie au profitat din plin de concediu sau vacanţă şi s-au încins la o petrecere pe cinste, unde au demonstrat că ştiu să se distreze, să danseze dar şi să cânte la karaoke.  

Veniţi acasă pentru sărbătorile de iarnă, Ciprian Selagea de la Rapid Bucureşti, Călin Cristea ce joacă la Pandurii Tg Jiu, Florin Ilie – Corona Braşov, Alexandru Giurgiu de la Astra şi George Negura de la Metalurgistul Cugir, aceştia au petrecut o seară minunată alături de prieteni. Au lăsat inhibiţiile acasă şi au demonstrat că au talent nu numai la fotbal, ci şi la cântat şi dansat.

Petrecerea s-a întins până la orele dimineţii iar cel care s-a ocupat de atmosferă  a fost Robert, solistul trupei The Puzzles, ce a pus la dispoziţia celor prezenţi muzică românească şi străină, de diferite genuri, pentru toate gusturile.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto pentru a vedea cum s-au distrat albaiulienii  la petrecerea de karaoke,  vineri la Mira Caffe:

[nggallery id=964]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea