Rămâi conectat

Sport

FOTO: Judoka Răzvan Mircea și Georgiana Lațiu (LPS Alba Iulia), medalii de bronz la naționalele școlare

Dan HENEGAR

Publicat

în

De curând, la Onești, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național Școlar Under 18. La această competiție au participat și 3 judoka de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, sportivii din Cetatea Uniri reușind să urce în două rânduri pe podium, cucerindu-se medalii de bronz.

Reprezentanții LPS Alba Iulia (directoare Daniela Mateica) au fost următorii: Răzvan Mircea – locul al 3-lea în limitele categoriei +90 kilograme, Cătălin Jurj – poziția a 5-a la categoria +90 kilograme și Georgiana Lațiu – locul al 3-lea la categoria +70 kilograme, pregătiții de antrenorii Cristian Dinu și Ștefan Toma.

Ne bucurăm pentru succesul lor la Campionatul Național Școlar, deoarece aceste rezultate le va aduce o bursă de performanță. Dar nu trebuie omis faptul că nicio medalie nu poate fi obținută fără muncă și sacrificiu atât din partea sportivilor, cât și a antrenorilor”, a precizat Cristian Dinu.

Acesta, împreună cu fratele său Alin Dinu, se ocupă și de pregătirea sportivilor de la CS Unirea Alba Iulia, Laura Alexia Bogdan și Alexandru Sibișan, ambii cu rezultate notabile în acest an, care în această perioadă au parte de participări la competiții internaționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Târg de Crăciun la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia | Strângere de fonduri pentru dotarea și modernizarea bibliotecii

Dan HENEGAR

Publicat

în

După modelul de succes din 2022, când s-au strâns fonduri pentru realizarea unui teren de sport acoperit, lucrările fiind în desfășurare, și în acest an Târgul de Crăciun al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are un scop bine definit: crearea unei biblioteci funcționale, sub deviza “Împreună pentru școala noastră”. Printr-un parteneriat cu Narada, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare