Rămâi conectat

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câştigat prima ediţie a „Memorialului Dragoş Damian”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 23 mai, la stadionul din Ciugud a fost organizată prima ediţie a turneului de fotbal, „Memorialul Dragoş Damian, în memoria fostului echipier al gazdelor, decedat în cursul lunii mai a anului trecut, în urma unui grav accident rutier produs în Franţa.Memorial Dragos Damian6

Inter Ciugud a câştigat competiţia, după ce a învins în finală, scor 5-1 pe Activ Sport Ciugud. În primele jocuri s-au consemnat rezultatele: Activ Sport Ciugud – Limbenii Limba 1-0 şi „Prietenii lui Dragoş” – Inter Ciugud 0-3.

*Trofeul Dragoş Damian a ajuns la fratele mai mic Rareş

La finele turneului, tatăl fostului căpitan al Interului a decis ca trofeul special, în memoria fiului său să fie decernat lui Rareş Damian, fratele mai mic al lui Dragoş, actualmente echipier la Inter Ciugud.

Competiţia fotbalistică a fost organizată de clubul Inter Ciugud şi au participat echipele Activ Sport Ciugud, Limbenii Limba şi echipa „Prietenii lui Dragoş” condusă de Dani Lupşan. A fost un turneu prin care coechipierii tânărului jucător au încercat să cinstească memoria fotbalistului, fostul căpitan al echipei de Liga a IV-a.

În 22 mai s-a împlinit un an de la tristul eveniment şi se doreşte ca turneul să devină unul tradiţional.

Anul trecut Inter Ciugud a câştigat Cupa României şi a dedicat trofeul celui dispărut în condiţii tragice.

De asemenea, AJF Alba a denumit o competiţie juvenilă Campionatul Speranţelor „Dragoş Damian”, întrecerea aflându-se la prima ediţie.

[nggallery id=516]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea