Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la naționalele de poliatlon cadeți, ultimul concurs al anului

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ultima competiție de înot a anului, Campionatul Național de Poliatlon cadeți, desfășurat timp de patru zile la Pitești, a avut la start 480 de sportivi (178 de fete și 302 băieți), ce au reprezentat 65 de cluburi din țară.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a participat cu 19 înotători, pregătiți de profesorii Daniela Bob, Nicolae Bob și Laura Todică. La individual, cele mai bune rezultate dintre albaiulieni le-a obținut Alexandru Buda, cu locul șapte în proba de 100 metri bras și locul 15 în proba de 200 metri mixt.

În probele pe echipe, ștafeta de băieți 12 ani, în componența Lukas Stâncel, Robert Krizbai, Cătălin Șușman și Cristian Luca, a terminat pe poziția a șasea în proba de 4×50 metri mixt. La sfârșitul Campionatului Național de Poliatlon echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia s-a situat pe locul 12 între cele 65 de formații participante.

Au mai obținut rezultate promițătoare, la individual, următorii competitori din Cetatea Marii Uniri: Lukas Stâncel – locul nouă în proba de 100 metri spate și locul 19 în proba de 100 metri liber; Alexandru Comșa – locul zece în proba de 100 metri liber, locul 17 în proba de 200 metri mixt și locul 20 în proba de 200 metri liber; Sara Adam – locul 20 în proba de 200 metri liber. Majoritatea dintre înotătorii LPS Alba Iulia au primit mențiuni în cadrul recentei Gale a Sportului Județean 2018


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea