Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda – Unirea Dej 0-3 (0-1) | La Galtiu, „lanterna roșie” nu a ținut piept liderulului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Galtiu, se înfruntă “lanterna roșie” Industria Galda de Jos (4 puncte) și liderul Unirea Dej (25 de puncte), formațiile aflate la polii opuși ai ierarhiei Seriei a 9-a, într-un duel din runda ce deschide stagiunea de primăvară.

Ultima clasată a încercat, după puteri, prin organizare tactică și disciplină, să suplinească decalajul valoric. Și poata altfel se scria istoria acestui joc disproporționat dacă liderul nu marca înaintea finalului primei reprize. La reluare, trupa lui Fogoroși s-a stins încet, încet, au apărut și erorile individuale în defensivă. Prima clasată s-a distanțat firesc, în condițiile în care oponentul a căzut și psihic și fizic, ținând cont de circumstanțele în care Industria a început sezonul, după ce a fost la un pas să abandoneze, fiind salvată de familia Hulea, iar lotul a fost încropit în pripă.

*0-1, MIN. 43: Căt. Suciu respinge în bară șutul lui Cocian, dintr-un penalty obținut de B. Pop, într-un duel cu Goța, lovitură de pedeapsă acordată destul de ușor, însă, pe fază, FRĂSINEANU a finalizat

*0-2, MIN. 62: I. RUS a finaliziat cu capul după un corner executat de Fl. Blaj și o recentrare

*0-3, MIN. 82: SEREDIUC înscrie simplu, după ce Suciu a scăpat o minge printre mâini.

*Ștefan Fogoroși: „Nu dezarmăm”

Nu s-a putut mai mult, cu toate că în primele secvențe au avut o oportunitate prin Tripșa. Am jucat cu un adversar bun, care a demonstrat că merită primul loc. Pe de altă parte am primit două goluri din faze fixe, un penalty discutabil și golul doi, la o situație în care mingea ieșise în aut de poartă. După 0-2, lucrurile au fost încheiate, acela a fost momentul cheie. Este foarte greu, însă nu dezarmăm și ne batem până la capăt”, a transmis Ștefan Fogoroși.

Oaspeții au prima oportunitate de a marca (7) dar șutul lui F. Blaj de la 20 de metri este respins în lateral de Cătă Suciu. Cocian (27) trimite de la marginea careului puțin pe lângă bara din stânga gazdelor. Cătă Suciu intervine din nou foarte bine la libera (31), 20 de metri lateral stânga, executată de A. Pop.Amfitrionii ripostează prin Claudiu Coltor (41) însă șutul său, cu dreptul, este prins de portarul dejenilor

 

Industria: Căt. Suciu – E. Hălălae (75, R. Morar), Goța, Potopea, Petruse – R. Anghel (62, Bălșan), Goguța, Tripșa (75, Pisoiu), Borșai (85, C. Năcreală) – Bălaș (62, Al. Stan), Coltor; rezerve Ov. Barna, G. Manciulea, Ov. Crișan, P. Man. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Unirea Dej: D. Farcaș – Cr. Chira (80, Al. Papp), Vomir, Kereki (84, A. Blaj), Al. Rus, Cătinean, Cocian, Ad. Pop, Fl. Blaj, Frăsineanu (84. Peter), B. Pop (58, Serediuc); rezerve Georgescu, Peter, Sabo, Mate, Meszaroș, An. Pop. Antrenor Dragoș Militaru.

Arbitri R. Mormeci (Brașov), M. Guran (Brașov), V. Gașpar (Tg. Mureș) Observatori M. Bordean (Sibiu), E. Gîț (Deva)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea