FOTO: HCM Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş 32-26 (18-12) | Un nou eşec pentru nou-promovată

Paul Voicu - Primar 2020

HCM Rm Valcea - HC Alba Sebes 2Întâlnirea contând pentru etapa a 9-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, dintre HCM Rm. Vâlcea şi HC Alba Sebeş s-a încheiat cu rezultatul 32-26 (18-12).

A fost un derby al subsolului ierarhiei, cu echipele clasate pe poziţii periculoase în privinţa retrogradării, gazdele – locul 12 cu 6 puncte (după trei eşecuri la rând), nou-promovata penultima, cu 4 puncte. Sebeșul nu a condus deloc într-un meci considerat capital, ultima egalitate fiind la 3-3

ELIT

*Virgil Costea: „Jumătate de echipă a fost spectatoare”

Spre deosebire de jocul de acasă cu HC Zalău, meciul nu a avut tensiunea așteptată. Iarăși am ratat foarte mult, a existat lipsă de concentrare, de angajament, ritm de jos și de responsabilitate, la unele jucătoare. Nu putem să mergem la nesfârșit cu unele jucătoare care luptă și altele privesc. Jocul de handbal este unul colectiv. Am dovedit că putem, dar la Vâlcea n-am jucat ce trebuia. Era un meci de câștigat, erau trei puncte de care aveam nevoie. Nu ne-am prezentat la nivelul așteptat. Nu am reușit să demonstrăm că suntem o echipă adevărată, jumătate dintre jucătoare au fost spectatoare„, a declarat președintele Virgil Costea.

Pentru HC Alba Sebeş au punctat Alexandra Andrei – 7, Nicoleta Rusu – 6, Cristina Predoi – 4, Andreea Pătulean –  2,  Bianca Bogdan – 2, Ana Ciolan – 2, Andreea Antoce – 1, Nicoleta Safta 1, Lavinia Dobromir – 1, din lot au mai făcut parte Paula Vișan, Bianca Curmenț – Alina Șorodoc, Paula Hoha, Iulia Andrei, Elena Mitrache.

Mihail David - 2020

În etapa următoare, HC Alba Sebeş joacă în Sala „Florin Fleşeriu”, cu Corona Braşov, sâmbăta viitoare.

Sursa foto: HCM Rm Valcea

Dan HENEGAR

1 comentariu

coco 24 octombrie 2015 at 12:39

divizia A scrie pe voi.Ati promovat prin aranjamente si o sa retrogradati pe merit.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...