Rămâi conectat

Sport

FOTO: HC Alba Sebeş şi-a prezentat lotul *Echipa lui Seviştean Popa vrea promovarea în Liga Naţională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes30HC Alba Sebeş şi-a prezentat astăzi lotul în prezenţa reprezentanţilor Primăriei municipiului Sebeş şi a Consiliului Judeţean Alba. La întâlnirea cu fetele lui Teanu Popa au fost prezenţi viceprimarul Adrian Bogdan, o parte din consilierii locali, dar şi conducerea CJ Alba, preşedintele Ion Dumitrel, vicepreşedinţii Alin Cucui şi Florin Roman.

Sub comanda noului antrenor, experimentatul Seviştean Popa, revenit după 9HC Alba Sebes10 ani la Sebeş, echipa de handbal feminin încearcă să promoveze în Liga Naţională, după ce a ratat barajul din vară de la Sibiu.

*Teanu Popa – speranţa revenirii în elită

„Am revenit acasă la insistenţele unor persoane, ce au încredere în mine. Aveam nevoie de o asemenea întâlnire pentru a ne cunoaşte. Din mers încercăm să reglăm aspectele handbalistice şi sunt convins că rezultatele o să apară. Ne dorim să realizăm obiectivul vizat de tot sebeşenii, nu va fi uşor, dar sper să nu dezamăgim.  O luăm treptat, pas cu pas şi mi-aş dori să încheiem turul fără înfrângere„, a spus antrenorul Seviştean Popa.

HC Alba Sebeş atacă promovarea în elită sperându-se în suplimentarea bugetului de către CL Sebeş şi CJ Alba cu suma de 400.000 de lei.

*Promisiuni de sprijin financiar din partea autorităţilor locale şi judeţene

Obiectivul nostru este ca anul viitor să avem trei echipe în Liga Naţională. Handbalul în Sebeş este o tradiţie, ne dorim să ajungem sus, aveţi suportul nostru, iar la sfârşitul campionatului să jucăm hora bucuriei. Judeţul Alba trebuie să arate cele mai frumoase şi mai bune fete din sportul românesc„, a apreciat preşedintele Ioan Dumitrel.

*Un nou început, speranţe de promovare

Cu transferul unor jucătoare experimentate şi având promisiuni de sprijin financiar, HC Alba Sebeş vrea să ajungă iar pe prima scenă. „Este un nou început, al 4-lea start. Sperăm să reuşim de această dată, pentru că suntem o echipă, din toate punctele de vedere„, a precizat preşedintele Virgil Costea.

Lotul divizionarei secunde este compus din următoarele jucătoare:

Stăncuţa Guiu, Lenuţa Mormeci – Mihaela Pătuleanu, Adriana Tămaş, Anişoara Durac, Ana Ciolan, Alina Şorodoc, Lavinia Dobromir, Andreea Pătulean, Bianca Bogdan, Paula Hoha, Viorica Muntean, Raluca Petean, Alexandra Oncu şi Oana Chirilă (absentă din motive personale), Alexandra Fleşeriu şi Teodora Cunţan.

*Duminică, ora 18.00, acasă cu CSM Slatina

După ce a debutat cu o victorie externă, 26-24 la Bistriţa, HC Alba Sebeş va juca în etapa a doua acasă, duminică, 28 septembrie, de la ora 18.00, cu CSM Slatina. Cum este întâiul joc stagional în faţa fanilor, organizatorii pregătesc o serie de surprize suporterilor ce vor fi prezenţi în Sala „Florin Fleşeriu”.

[nggallery id=2365]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea