Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: HC Alba Sebeş – Rapid 25-24 (9-14), în etapa a 6-a a Ligii Naţionale de handbal feminin | În sfârşit, prima victorie, una dramatică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş a repurtat prima victorie în acHC Alba Sebes - Rapid 33tuala stagiune în Liga Naţională, în partida suferinţei, cu Rapid, scor 25-24 (9-14), în care s-au întâlnit ultimele clasate, fără niciun punct înaintea jocului decisiv.

Minunea s-a produs în final, victoria dramatică fiind conturată abia în ultimele 5 minute. „Importantă rămâne victoria, nu modul cum a fost obținută. Credeam și la pauză că putem câștiga și le-am spus asta fetelor. Am luat o gură mare de oxigen, am cucerit 3 puncte care ne conferă încredere. Andrei își pune în valoare calitățile când ascultă ce-i spun,. lucru evident în repriza a doua„, a spus Teanu Popa.

*De nervi, Alina Dobrin a spart ușa vestiarului

Furioasă la finalul jocului pentru că a fost eliminată, veterana Alina HC Alba Sebes - Rapid 11Dobrin și-a vărsat nervii pe ușa vestiarului, pe care a spart-o după joc. Rapidistele au contestat arbitrajul și cu greu au acceptat salutul cu adversarul la sfârșitul jocului.

*Prestație lamentabilă în prima repriză

Gazdele au afișat în primul mitan o prestație despre cum „nu se joacă hadbalul” în elită. ratări, mingi scăpate în aut, poartă fără replică, apărare inexistentă, atacuri în panică. Astfel că Rapid s-a distanțat și a condus după primele 30 de minute cu 14-9, după gazdele și-au trecut în cont și 3 aruncări de la 7 metri irosite. Spectatorii erau furioși, murmurau agitați: „Vă bateți joc de noi”, apropiații echipei erau supărați la maximum: „Pentru ce naiba am intrat, să cheltuim banii”.

*Oana Andrei a tras echipa după ea, cu 14 goluri!

Gazdele au avut un ecart de 5 goluri la pauză, iar Oana Andrei a dat semnalul deșteptării, cu o rafală de goluri. Pe fondul căderii fizice a oaspetelor, HC Alba Sebeș s-a apropiat la un gol, și chiar a egalat în minutul 56, scor 22-22. Rapidul a marcat, iar Dobromir a tras în bară, dar s-a revanșat în minutul 58, când a marcat golul 24, ce aducea Sebeșul la conducere. Paula Vișan a făcut iar minuni între buturi, Dobromir a revitalizat atacul după pauză.

Golurile au fost înscrise de Oana Alexandra Andrei – 14, Andreea Antoce – 4, Lavinia Dobromir – 3, Ana Ciolan – 2, Bianca Bogdan – 1, Iulia Andrei 1.

 

În etapa următoare, HC Alba Sebeş joacă în deplasare, cu Dunărea Brăila, sâmbătă, 26 septembrie.

[nggallery id=1023]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea