Rămâi conectat

Sport

FOTO: Gala sportului cugirean 2013 *Performerii de sub Drăgana, recompensaţi de primăria din Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, la cantina Colegiului Tehnic „ID Lăzărescu” din Cugir s-a desfăşurat ediţia 2013 a Galei Sportului Cugirean, prilej cu care peste 360 de sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Orăşenesc, Metalurgistul şi CS Tenis Alba-Cugir au fost premiaţi de autorităţi pentru rezultatele deosebite obţinute la diverse discipline sportive, suma totală cifrându-se la 10.000 de lei. A fost un dar de suflet al autorităţilor pentru performerii din localitate, cei ce au dus iarăşi numele Cugirului pe diverse paliere sportive.

Mai multe fotografii de la evenimentul de sub Drăgana puteti vedea pe pagina de facebook a ziarului Unirea.

La acţiune au participat majoritatea notabilităţilor locale, primarul Adrian Teban, viceprimarul Horea Rotche, plus oficiali ai clubului de fotbal Metalurgistul Cugir, mândria urbei. „Avem rezultate de excepţie, am promovat cu Metalurgistul Cugir în Liga a 3-a şi ne bucurăm că suntem reprezentaţi de echipe, la diverse sporturi, la toate categoriile competiţionale„, a explicat în discursul său edilul localităţii de sub Drăgana. „Este ediţia a 3-a a Galei Sportului Cugirean şi se vrea o premiere, o încununare a muncii depuse de sportvii şi antrenorii Cugirului. Aceste rezultate deosebite reprezintă în fapt o confirmare şi o împlinire a celor 5 ani de când autorităţile locale s-au aplecat, cu succes spre susţinerea sportului„, a confirmat Adrian Mihai, preşedintele CSO Cugir.

*Metalurgistul – mândria urbei

Atleţi, karateka, boxeri, şahişti, fotbalişti şi tenismeni au primit diverse cadouri din partea organizatorilor, respectiv Primăria din localitate, iar merituoşii performeri ce au făcut cinste Cugirului în arenele naţionale vor fi recompensaţi cu premii constând în obiecte sportive. În timp ce în sală, erau derulate pe ecrane diverse filmări cu activitatea sportivă a Cugirului din 2013, toţi antrenorii prezenţi şi-au prezentat secţiile de care răspund.

*Demonstraţie de la vicecampionii mondali

Urbea de sub Drăgana se laudă cu Metalurgistul Cugir – unica reprezentantă a judeţului pe harta fotbalului românesc, cu o clasare onorantă pe locul secund în Liga a 3-a, la finele turului, din postura de nou-promovată, dar şi cu noi performanţe realizate de tinerii sportivi din Cugir. Este vorba de Bogdan Borza, tenismenul care în 2011 a fost desemnat cel mai bun sportiv al judeţului Alba şi micuţii karateka Ştefania Todor şi Sebastian Micu, deveniţi recent vicecampioni mondiali în proba ENBU mixt, la Praga. Cei doi au oferit o demonstraţie de karate, moment primit cu aplauze. De la gală au lipsit tocmai fotbaliştii seniori de la Metalurgistul, aflaţi în vacanţă.

[nggallery id=911]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea