FOTO: GALA PERFORMERILOR 2015. Cei mai buni elevi și profesori din Alba, premiați pentru performanța școlară de Consiliul Județean

Paul Voicu - Primar 2020

Cele mai performante cadre didactice și cei mai mai valoroşi elevi din județul Alba au fost premiați joi, 17 decembrie, la Gala Performerilor 2015, un eveniment organizat pentru al cincilea an consecutiv de Consiliul Județean Alba în colaborare cu

premianti Gala Performerilor judetul Alba (33)

ELIT

Inspectoratul Școlar al Județului Alba. Ediția din acest an a galei s-a desfășurat la Sala de festivități  Mercur Styl din Alba Iulia.

Autoritățile județene au recompensat cu premii în valoare totală de 100.000 de lei un număr de 233 de elevi și 195 de cadre didactice care s-au distins în anul școlar 2014-2015 prin rezultatele obținute la olimpiadele școlare. Este vorba depre elevi și profesori care au adus județului Alba premiul întâi la fazele județene ale olimpiadelor școlare, precum și mențiuni sau premiul I, II, sau III la fazele naționale și internaționale ale acestor olimpiade. Menționăm că datele au fost furnizate de de Inspectoratul Școlar al Județului Alba.

Mihail David - 2020

CITIȚI și  CEI MAI BUNI ELEVI din Alba, premiați de Consiliul Județean la ”Gala Performerilor 2015”. LISTA completă

Pe listele Galei Performerilor se află o elevă care a obținut locul I la Olimpiada internațională de Neogreaca, 63 de elevi cu rezultate la concursurile și olimpiadele scolare naționale și 182 de tineri care au câștigat locul I la etapa județeană. De asemenea, au fost acordate distincții pentru profesorii care i-au pregătit (62 la număr pentru etapele nationale și 146 pentru etapa județeană).

CITIȚI și  Cei mai performanți dascăli din Alba, premiaţi de Consiliul județean la Gala Performerilor 2015. Vezi cine sunt aceștia!

La ceremonia de înmânare a diplomelor au participat președintele CJ Alba Ion Dumitrel, inspectorul școlar general Marcela Dărămuș, inspectorul scolar general adjunct Narcisa Bucureștean și vicepreședintele CJ, Florin Roman.

Toate fondurile alocate pentru realizare evenimentului și premierea participanților provin din bugetul Consiliului Județean Alba.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

Sile de la scularie 18 decembrie 2015 at 16:52

Tovarasa invatatoare Daramus! doamna invatatoare, scuze…
Spuneti-le copiilor Dvs. ce performante ati avut ca eleva sau cadru didactic, nu de alta, dar sa aiba si ei un model.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...