FOTO: Final de an școlar sub semnul iei, la Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir

Două evenimente importante s-au consumat astăzi, la Școala Gimnazială ,,Singidava” Cugir. Ambele s-au petrecut la careul organizat în curtea unității locale de învățământ.

Directorul instituţiei, prof. Floare Vlasea a deschis manifestarea, care pe tot parcursul acesteia a stat sub semnul iei, purtată cu mândrie de elevii și profesorii școlii ca simbol al efortului depus pe parcursul anului școlar, dar și pentru sărbătorirea rezultatelor obținute.

ELIT

,,Se spune despre ie că era și bluză de muncă și de sărbătoare. Fetele și le făceau singure și așa îți dădeai seama ce fel de fată era. Când te apucai de ie, spuneai rugăciuni, ia trebuia pregătită de la început să îți poarte noroc. Ia se și moștenea, se păstra cu atenție, de la mama sau de la bunica, precum un obiect de preț și o moștenire sentimentală foarte importantă”, le-a transmis directorl școlii participanților.

In cea de-a doua parte a activității, directorul adjunct al instituției, prof. Stela Predescu a prezentat o retrospectivă a anului care s-a încheiat, evidenţiind rezultatele obţinute de elevii școlii la olimpiadele și concursurile judeţene, fapt pentru care, cadrele didactice, elevii și părinții acestora au primit recunoştinţa ce li se cuvine.

Drept recompensă pentru cele 28 de premii la olimpiadele județene elevii au primit diplome și cărți, iar părinții scrisori de mulțumire din partea conducerii școlii.

În acelaşi cadru festiv a avut loc şi premierea elevilor merituoşi de către învăţători și diriginți, în aplauzele colegilor, părinților și bunicilor. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...