// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. FC Unirea Alba Iulia a câștiga pe Stadionul Cetate primul meci din acest sezon, împotriva AFC Metalurgistul Cugir

FC Unirea Alba Iulia a câștigat, vineri, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, primul meci din acest sezon al Ligii a III-a, împotriva AFC Metalurgistul Cugir (scor 2-1), prin golurile marcate de Ionuț Grozav și Claudiu Davidaș. La oaspeți a marcat Făgărășanu Andrei Cristi.

La meciul dintre Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir au asistat circa 1.300 de spectatori. Scorul a fost deschis de oaspeți, în minutul 31, iar golurile echipei gazdă au fost marcate în a doua repriză, în minutele 77 și 79.

Președintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, a declarat, la finalul meciului, contactat de ziarulunirea.ro, că este o victorie importantă, prima din acest sezon, însă jocul nu a fost unul strălucit din punct de vedere tehnic și tactic.

”E o victorie mare împotriva unei echipe cu pretenții la primele locuri. Am câștigat cu șansă, dar e foarte important că am câștigat acest meci. Nu a fost un joc strălucit, (n.r. a fost) un joc de uzură la mijlocul terenului, cu foarte puține ocazii”, a spus Mihai Dăscălescu.

Meciul a fost unul important, atât pentru Metalurgistul Cugir, cât și pentru Unirea Alba Iulia. Echipa de la poalele Drăganei a venit cu moralul ridicat, înregistrând două victorii în primele două meciuri din acest campionat de fotbal, în vreme ce Unirea Alba Iulia avea un egal și o înfrângere.

Născut în 1978, căpitanul oaspeților, Lucian Itu, un simbol al fotbalului cugirean, a împlinit astăzi 39 de ani.

Echipele de start:

AFC Unirea 1924 Alba Iulia: Suciu Cătălin (portar), Boboia Cornel, Grozav Ioan, Man Alexandru, Matei Adrian, Fulea Sorin, Selagea Ciprian, Ștef Bogdan, Lasconi Daniel, Apetri Alin, David Andrei.

AFC Metalurgistul Cugir 1939: Crivat Andrei Ionuț (portar), Radu Ștefan, Sauca Tudor Ioan, Vararean Pedro Horazio, Popa Mădălin Cosmin, Tăban Andrei George, Făgărășan Andrei, Bold Florin Emil, Sorian Alexandru, Scurtu Luis Nicolae, Itu Lucian.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419