Rămâi conectat

Sport

FOTO. FC Unirea Alba Iulia a câștiga pe Stadionul Cetate primul meci din acest sezon, împotriva AFC Metalurgistul Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FC Unirea Alba Iulia a câștigat, vineri, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, primul meci din acest sezon al Ligii a III-a, împotriva AFC Metalurgistul Cugir (scor 2-1), prin golurile marcate de Ionuț Grozav și Claudiu Davidaș. La oaspeți a marcat Făgărășanu Andrei Cristi.

La meciul dintre Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir au asistat circa 1.300 de spectatori. Scorul a fost deschis de oaspeți, în minutul 31, iar golurile echipei gazdă au fost marcate în a doua repriză, în minutele 77 și 79.

Președintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, a declarat, la finalul meciului, contactat de ziarulunirea.ro, că este o victorie importantă, prima din acest sezon, însă jocul nu a fost unul strălucit din punct de vedere tehnic și tactic.

”E o victorie mare împotriva unei echipe cu pretenții la primele locuri. Am câștigat cu șansă, dar e foarte important că am câștigat acest meci. Nu a fost un joc strălucit, (n.r. a fost) un joc de uzură la mijlocul terenului, cu foarte puține ocazii”, a spus Mihai Dăscălescu.

Meciul a fost unul important, atât pentru Metalurgistul Cugir, cât și pentru Unirea Alba Iulia. Echipa de la poalele Drăganei a venit cu moralul ridicat, înregistrând două victorii în primele două meciuri din acest campionat de fotbal, în vreme ce Unirea Alba Iulia avea un egal și o înfrângere.

Născut în 1978, căpitanul oaspeților, Lucian Itu, un simbol al fotbalului cugirean, a împlinit astăzi 39 de ani.

Echipele de start:

AFC Unirea 1924 Alba Iulia: Suciu Cătălin (portar), Boboia Cornel, Grozav Ioan, Man Alexandru, Matei Adrian, Fulea Sorin, Selagea Ciprian, Ștef Bogdan, Lasconi Daniel, Apetri Alin, David Andrei.

AFC Metalurgistul Cugir 1939: Crivat Andrei Ionuț (portar), Radu Ștefan, Sauca Tudor Ioan, Vararean Pedro Horazio, Popa Mădălin Cosmin, Tăban Andrei George, Făgărășan Andrei, Bold Florin Emil, Sorian Alexandru, Scurtu Luis Nicolae, Itu Lucian.

[nggallery id=4526]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea