Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: „Episodul” Europa Alba Iulia se repetă *Alin Hancăş a părăsit şi Industria Galda de Jos după ce a promovat în Liga a 3-a

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reunire Industria Galda de Jos33Alin Hancăş nu mai este antrenorul Industriei Galda de Jos, acesta anunţând conducerea clubului şi pe jucători chiar în ziua în care aceştia şi-au reluat pregătirea. Mutarea anticipată imediat după barajul de la Deva a fost pusă în practică de tehnicianul originar din Blaj, care practic a tras la indigo „episodul” Europa Alba Iulia din 2012.

*Favorit este Radu Andone!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anumite surse susţin că viitorul antrenor este aiudeanul Radu Andone, iar sâmbătă, cu prilejul amicalului Olimpia Aiud – Industria Galda de Jos părţile vor ajunge la un numitor comun.

Tehnicianul Alin Hancăş şi-a motivat despărţirea de echipa din Galda de Jos pe motiv că activităţile în care este angrenat îi răpesc foarte mult din timp, iar pregătirea pentru Liga a III-a, respectiv campionatul terţ al ţării ar necesita o foarte mare atenţie. Astăzi, Hancăş a condus ultimul antrenament al echipei nou-promovată în Liga a III-a, alături de primarul comunei Galda de Jos, Romulus Raica şi de oficiali. „Efectiv nu am cum în actualele condiţii să îmi continui activitatea la Industria Galda de Jos. Sunt foarte multe regrete la mijloc, am trăit doi ani frumoşi aici cu două promovări la rând, am ajuns din Liga a V-a în Liga a III-a, dar nu îmi permite programul să mă ocup corespunzător de pregătirea serioasă a unei echipe de Liga a III-a. Până în iarnă cel puţin, sută la sută nu voi mai antrena”, a precizat Alin Hancăş.

*”Plecarea lui Hancăş ne descumpăneşte”

„Nu credeam că nu vom reuşi să îl convingem pe domn profesor să continue. Este o mutare care ne descumpăneşte şi acum suntem obligaţi să căutăm antrenor. Trebuie să rezolvăm această chestiune cât de repede posibil, dar deocamdată nu avem nume pentru banca tehnică”, a precizat Romulus Raica, primarul comunei Industria Galda de Jos. Preşedintele echipei, Marcel Giorgiu va fi cel care va duce greul la echip până când se va parafa o înţelegere cu un nou antrenor. „Plecarea lui Alin Hancăş este o lovitură sub centură pe care am primit-o. Va fi greu pentru oricine o să vină având în vedere relaţiile de joc pe care le-a creat fostul antrenor. Până vom aduce un tehnician nou, eu voi face antrenamentele”, a decalrat Marcel Giorgiu.

*Nume noi la reunire

La antrenamentul condus astăzi de Alin Hancăş au fost prezenţi mai mulţi jucători care nu au făcut parte din lotul echipei care a realizat promovarea în Liga a III-a precum, Frenţiu (Unirea Alba Iulia, fost la Performanţa Alba Iulia), N. Găldean (Arena Alba Iulia), Goangă, Drăghiciu (Rapid CFR Teiuş), A. Câmpean (Metalurgistul Cugir), M. Bota (Unirea Alba Iulia), M. Schiau (Dalia Sport Daia Română).

*Variante pentru înlocuirea lui Alin Hancăş

Fără a avea pretenţia de a fi oficiale, variantele posibile de înlocuire a antrenorului care reprezenta un pilon al performanţei realiazte de Industria, ar fi la o primă identificare, Mihai Dăscălescu, Ştefan Fogoroşi, Adorian Himcinschi, Mihai Manea şi Ovidiu Ceclan, însă semnalele se îndreaptă spre Radu Andone, cel care a lucrat sub comanda lui Hancăş tocmai la Europa Alba Iulia, înlocuindu-l în Liga a 3-a!

[nggallery id=2105]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea