Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Elevii cu 10 la bacalaureat din Blaj și profesorii îndrumători, premiați de administrația locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii din Blaj, care au obținut media 10 la bacalaureat anul acesta și profesorii îndrumători, au fost premiați de administrația locală pentru rezultatele obținute.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Întotdeauna am apreciat excelența, mai ales în domeniul educației! În acest sens, în data de 31 iulie, i-am premiat pe cei doi absolvenți ai Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”Blaj care au obținut, în acest an, media 10 la examenul de bacalaureat: Lazăr Maria și Cristea Vasile Cristian! Îi felicit și le doresc mult succes în următoarea etapă a vieții!

De asemenea, pentru munca depusă, i-am premiat și pe profesorii îndrumători ai celor doi absolvenți, care au avut o contribuție importantă la obținerea acestor rezultate excepționale: prof. Comșa Ana Maria, prof. Efrim Lucia Maria, prof. Ghiță Romanța Margareta, prof. Tarko Iulia Mirela, prof. Cipariu Ciprian Timotei și prof. Lațiu Vasile! Tuturor, mulțumiri și felicitări!

Educația este una dintre marile priorități ale administrației blăjene, investiția în învățământ, atât în infrastructura școlară, cât și în formarea de absolvenți bine pregătiți, fiind o obligație față de cei care au pus bazele, la Blaj, a primelor școli sistematice cu predare în limba română din Transilvania!”, a scris pe pagina de facebook primarul Gheorghe Valentin Rotar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea