FOTO: Eduard Crişan (Olimpia Aiud), titular în naţionala României Under 15 în turneul din Austria

Eduard Crisan Romania2Fotbalistul Eduard Crişan (Olimpia Aiud) a jucat titular în reprezentativa României Under 15, în cadrul unui meci amical disputat în Austria.

Talentatul jucător aiudean Eduard Crişan a debutat recent în naţionala de juniori tricoloră, dar acum a folosit în primeiră în unsprezecele de start, evoluând până în minutul 75. Reprezentativa Under 15 a României a remizat în partida de pregătire disputată în Austria în fața echipei WAC Pellets U16

Jocul disputat în localitatea Seeboden a fost împărțit într-o repriză de 45 de minute și o alta de 40. Adversarii din Austria au primit acceptul staff-ului ”tricolorilor” de a folosi și trei jucători de la echipa U17.
Jucătorii folosiți de antrenorul Gabriel Manolache au fost:
Rus (46 Baumann) – Sabangeanu (61 Marton), Herlea (46 Popescu), Ignat, Scarlat (80 Deta) – Crișan (75 Csegoldi), Mierlea-cpt. (65 Onișa) – Gîrbiță (55 Lupu), Duminică (70 Bradu), Horșia (46 Bairam) – Chera (46 Enea)
După ce au primit gol în chiar primul minut, ”tricolorii” au replicat prin reușita lui Csegoldi din minutul 80.
La acest meci au jucat și doi juniori români din Elveția, Alexander Herlea și Giovanni Popescu, testați în premieră de antrenorul selecționatei U15.
Următorul meci al României U15 este programat pe 8 aprilie, de la ora 18:30, cu Lendorf.
Sursa: Federaţia Română de Fotbal

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...