Rămâi conectat

Sport

FOTO: Echipa României Under 16, formată în totalitate de albaiulieni, la Campionatul European de Bridge Echipe Tineret! Ambasadori de marcă pentru Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Veste extraordinară pentru iubitorii bridge-ului din Cetatea Marii Uniri, în condițiile în care reprezentativa României Under 16 la Campionatul European de Bridge Echipe Tineret este compusă în totalitate din sportivi din Alba Iulia.

Cei șase tineri ce vor forma echipa națională la acest nivel de vârstă sunt Daria Ojog (14 ani, Școala Gimnazială “Vasile Goldiș” Alba Iulia), Diana Zaharie (13 ani, Școala Gimnazială “Avram Iancu” Alba Iulia), Robert Dărămuș (12 ani, Colegiul Tehnic “Alexandru Domșa” Alba Iulia), Andreas Ritea (14 ani, Școala Gimnazială “Vasile Goldiș” Alba Iulia), Răzvan Bârluț (14 ani, Colegiul Tehnic “Alexandru Domșa” Alba Iulia) și Cosmin Dărămuș (14 ani, Colegiul Tehnic “Alexandru Domșa” Alba Iulia). Acești veritabili ambasadori ai municipiului reședință de județ sunt legitimați la clubul de bridge Apullum Alba Iulia și antrenați de Monica Gârneață și Marius Oroșan.

Campionatul European de Bridge Echipe Tineret, disputat sub egida EBL (European Bridge League) se defășoară în perioada 4-11 iulie, în Norvegia, la Stokke și Oslofjord. Competiția europeană are patru secțiuni, Under 26, Under 21, Under 16 și Under 26 feminin, iar începând din 7 iulie, la categoria Under 16 participă, în premieră, și echipa României. Selecția tinerilor “tricolori” a fost făcută în urma Programului Național de Pregătire și a un concurs internațional de echipe tineret, ce a avut loc în Alba Iulia, în perioada 2-5 mai. Vor fi jucate 17 meciuri de câte 10 done împotriva următoarelor țări: Ungaria, Franța, Estonia, Olanda, Suedia, Germania, Polonia, Turcia, Anglia, Israel, Danemarca, Grecia, Rusia, Cehia, Letonia, Norvegia și Croația.

Toate acestea nu ar fi posibile fără suportul acordat de European Bridge League, la această categorie nu se plătesc taxe de concurs, în plus EBL suportă 1500 de euro din costurile de cazare și masă, și Federației Române de Bridge, drept pentru care le multumim pe această cale. De asemenea conducerea clubului Apullum Alba Iulia mulțumeste sponsorilor pentru sprijinul acordat secției de tineret, domnului Cristian Covaciu, IPEC SA Alba Iulia, societății Bridgexim IND SRL București și societății Deka Structuri SRL Alba Iulia. Mult succes copii! Hai România!”, a transmis Monica Gârneață, reprezentanta clubului de bridge Apullum Alba Iulia.

[nggallery id=7301]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea