Rămâi conectat

Sport

FOTO: echipa feminină de fotbal Student Sport Alba Iulia, locul cinci la Timișoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proaspăt înființată, echipa feminină de fotbal Student Sport Alba Iulia a participat la un turneu disputat de curând la Timișoara, alături de alte cinci echipe din țară, respectiv Nicu Gane Fălticeni, Universitatea de Vest Timișoara, Four Fan București, Vest Sport Academy, Student Sport Alba Iulia și Banat Girls Reșița.

Formația din Cetatea Marii Uniri a pierdut cele două jocuri din cadrul Grupei A, 2-3 cu Vest Sport Academy și 0-5 cu Four Fan București, însă a reușit să se impună în partida de clasament pentru locurile 5-6, cu Nicu Gane Fălticeni, scor 2-1. La această competiție amicală golurile echipei albaiuliene au fost înscrise de Antonia Ciulea – două, respectiv Georgiana Măneasă și Maria Constantinescu – câte unul.

Trebuie evidențiat faptul că în disputa cu Four Fan București, care a avut pe teren doar jucatoare de națională, echipa albaiuliană s-a bazat numai pe jucătoare extrem de tinere, născute în anul 2007. Drept consecință, Student Sport Alba Iulia a câștigat și două premii individuale, acordate pentru cel mai tânăr jucător: Roxana Bocăniciu – născută în anul 2006, respectiv Sara Blaga – născută în anul 2007. După încheierea competiției, Student Sport Alba Iulia a susținut un joc de verificare cu prim divizionara Fortuna Becicherecu Mic, clasată pe poziția a patra în ierarhia la zi.

Lotul echipei Student Sport Alba Iulia a fost format din: Georgiana Măneasă, Sara Blaga, Roxana Bocăniciu, Alexandra Pârvu, Diana Stănescu, Marinela Tîrsînă, Maria Constantinescu, Raluca Modol, Maria Geanina Drăgan, Denisa Banciu, Cristina Drâmbărean Cristina, Ariana Iosa și Antonia Ciulea (antrenori Georgiana Măneasă și Cătălin Costea). “Mă bucur că am participat la acest turneu, întrucât fetele au acumulat o experiență bună și au putus să joace de la egal la egal cu fotbaliste din echipa națională sau de pe prima scenă. Participarea la acest turneu s-a realizat cu sprijinul firmelor Logistic Expres S&M si Florea Grup, două firme care sprijină intens dezvoltarea fotbalului feminin din Alba Iulia si nu numai”, a declarat Cătălin Costea, președintele echipei de fotbal Student Sport Alba Iulia, după primul turneu la care a luat startul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea