Rămâi conectat

Sport

FOTO: echipa CS Unirea Alba Iulia – medalie de bronz la Campionatul Național de alergare pe șosea 10 kilometri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa CS Unirea Alba Iulia, participantă în premieră la o asemenea competiție, a cucerit medalia de bronz în cadrul Campionatului Național de alergare pe șosea 10 kilometri, disputat azi, la Timișoara.

În componența Ana Rodean, Alina Boholțan (revenită în activitate după 8 ani de pauză) și Mihaela Acatrinei, atletele din Cetatea Marii Uniri, pregătite de antrenorul Gabriel Avram, au reușit să se claseze pe ultima treaptă a podiumului.

La individual, uniristele s-au clasat după cum urmează:

*Ana Veronica Rodean (36 ani) – locul 8 (cu rezultatul 37:41.56);

*Alina Liana Boholțan (32 ani) – locul 12 (timpul 39:12.66);

*Mihaela Acatrinei (26 ani) – locul 20 (cu timpul 40:58.96), campioană devenind Adelina Panaet (Știința Bacău) – 32:44.41. Campioană, pe echipe a fost Pandurii Tg. Jiu, iar vicecampioană CSM Craiova 1.

“La doar o săptămână de la Campionatele Balcanice de marș, Ana  Rodean și Mihaela Acatrinei au luat startul, pentru prima dată în carieră, la Campionatul Național de 10 km alergare pe șosea. Alături de Alina Boholtan care a revenit în competițiile naționale după o pauză de 8 ani, interval în care a fost plecată din țară, sportivele mele au reușit un merituos loc trei în competiția pe echipe, rezultat pentru care merită toate felicitările”, a precizat antrenorul Gabriel Avram (CS Unirea Alba Iulia).

Dacă Georgiana Jid (20 de ani, CS Unirea Alba Iulia) nu a mai luat startul, în schimb un alt sportiv albaiulian, George Antonio Fleșer (19 ani, antrenor Mihaela Vlas), a încheiat pe poziția a 8-a, la tineret, cu rezultatul 39:20.

În 18 aprilie, în Ungaria, la Bekecsaba, uniristele  Mihaela Acatrinei și Ana Rodean vor concura într-o probă de marș, pe distanța de 20 kilometri marș, la un Grand Prix cu participare intenațională, în speranța acumulării punctelor pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an.

Municipiul Timișoara a găzduit duminică, 4 aprilie 2021, întrecerile Campionatului Național de Alergare pe șosea 10 kilometri. Organizatori sunt Federația Română de Atletism și Asociația Județeană de Atletism Timiș. Competiția dedicată seniorilor, tineretului (Under 23) și juniorilor 1 (Under 20), s-a disputat atât la feminin, cât și la masculin, individual și pe echipe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea