Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Două frumoase tinere din Alba au fost desemnate Miss Transilvania și Miss Alba Iulia, la Transilvania Fashion Week 2018 de la Oradea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două tinere din Alba au fost premiate pentru frumusețea lor, la evenimentul Transilvania Fashion Week 2018, care a avut loc weekend-ul trecut, la Oradea. Andreea Cerniavschi (foto stânga) a fost desemnată Miss Transilvania 2018, iar Manuela Oprișiu (foto dreapta) a fost recompensată cu titlul Miss Alba Iulia.

Andreea Cerniavschi, originară din Sebeş, este model al unei agenții şi este studentă la Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea.

Manuela Oprișiu, originară din Pianu de Sus, a studiat Dreptul la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, practică modeling de la 13 ani și participă frecvent la prezentări de modă.

Cele două au fost prezente în 26-28 octombrie la Transilvania Fashion Week 2018, un festival de modă la care au participat tineri designeri absolvenți ai Facultății de Arte Oradea, designeri consacrați din Transilvania, dar și branduri importante din industria fashion națională și internațională.

Pe parcursul celor trei zile de festival au putut fi vizionate, în locații unice, peste 15 colecții, prezentate de un număr de peste 80 de top modele feminine și masculine.

Show-ul a avut și o secțiune de concurs, unde 13 fete şi 10 băieţi din mai multe zone ale ţării s-au întrecut în frumuseţe, defilând în ţinute elegante, smart casual sau body, din colecţiile recente ale unor designeri consacraţi. La final, fiecare concurent a fost recompensat cu câte un titlu de miss sau mister.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea