FOTO: De 1 Decembrie, poliţiştii din Alba au fost la datorie şi au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţ

Paul Voicu - Primar 2020

Joi, 1 Decembrie a.c., pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a acţionat cu 172 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, care au folosit 40 de mijloace auto, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, astfel că în această perioadă nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti sau cu rănirea gravă a vreunei persoane.  

politie-1-decembriePoliţiştii au intervenit la 31 de evenimente sesizate, au constatat 4 infracțiuni, au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale totală de 11.900 lei, au confiscat bunuri în valoare de 980 de lei şi au indisponibilizat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

ELIT

Totodată, poliţişti de la rutieră, criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba la parada militară organizată în municipiul Alba Iulia, cu același prilej.

5

Mihail David - 2020

”De 1 Decembrie, poliţiştii din Alba au fost la datorie şi au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţ. Nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, infracţiuni grave sau accidente în urma cărora vreo persoană să-şi piardă viaţa sau să sufere leziuni corporale grave. Poliţiştii din judeţul Alba vor fi, în continuare, la datorie, pentru ca toţi cetăţenii să se bucure, în siguranţă, de minivacanţa din această perioadă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

dolfi 2 decembrie 2016 at 15:03

formulare cretina: au fost la datorie! dar in rest ce fac? in restul anului? taie frunza la caini?

Drona ardeleana 2 decembrie 2016 at 15:35

O ce salutare trage politista cu ochelari din auto politiei…Poate prinde criminalul de la Lunca Muresului impreuna cu jenaralii din judet !Sunt 4 jenerali facuti dupa 90….pe merite…?!

Nelu 2 decembrie 2016 at 22:13

La teius se sparg case la greu si politia nu face absolut nimic se fura ca n codru,politia stie cine sant tiganii si se fac ca ploua.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...