Rămâi conectat

Sport

FOTO: Darko Zakoc (Volei Alba-Blaj), după eșecul cu Știința Bacău: „nimic nu a funcționat”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj-Stiinta Bacau40Volei Alba-Blaj a ratat primul test elocvent al anului 2015, pierzând în Sala „Timotei Cipariu” duelul cu campioana Știința Bacău, scor 1-3 (14-25, 25-22, 18-25, 22-25), contând pentru prima rundă a returului în Divizia A1.

Pasul cu stângul este cu atât mai dureros, cu cât în joc era fotoliul de lider al Diviziei A1, ocupat, după acest succes, de Știința Bacău. Cei aproximativ 700 de spectatori n-au avut decât în puține momente  parte de satisfacție, întrucât deținătoarea titlului a evoluat la cote maxime, nelăsând prea multe momente inițiativa. Împinse de public, amfitrioanele n-au reușit decât să egaleze la seturi, mai punând probleme în setul ultim, în care au condus cu 17-12.

*Zakoc: „N-am avut încredere în noi”

Durerosul eșec, ce va cântări extrem de mult în stabilirea ierarhiei sezonului regulat a fost și primul din acest sezon pe teren propriu pentru formația blăjeană. „Am pierdut meritat, Știința a jucat mult mai bine. Astăzi, nimic nu a funcționat, n-am respectat ideea de joc. Surprinzător, oponentele au realizat puncte cu serviciul, iar noi am făcut multe greșeli. Campionatul este lung, nimeni nu e favorit. În privința nou-venitelor, trebuie timp pentru integrare”, a spus tehnicianul sârb. Cu acest prilej, la Blaj au debutat jucătoarele din Serbia Bojana Radulovic și Ivana Djerisilo.

*Ștefănescu: „Atât am putut”

Președintele Sergiu Ștefănescu nu și-a ascuns insatisfacția după această înfrângere în meciul marilor speranțe, unul așteptat cu sufletul la gură de fanii locali. „Atât am putut azi și îmi pare rău că n-am reușit mai mult în fața suporterilor ce și-au dorit un rezultat pozitiv. Bacăul s-a dovedit mult mai bună, iar noi nu am profitat când am avut ocazia. Lupta rămâne complicată și se va da până la final între 5 echipe”, a menționat Sergiu Ștefănescu.

*Grapă: „Nu vreau Blajul în semifinale”

Cu al treilea succes la rând împotriva Blajului și urcat pe prima poziție, antrenorul Florin Grapă recunoaște că ar prefera să evite echipa lui Zakoc în play-off. „Personal m-am simțít extraordinar la Blaj, dar aș prefera să evit această echipă în semifinale, întrucât are o sală incomodă, din pricina atașamentului publicului. Derby-ul a fost onorat de ambele combatante, iar diferența s-a făcut la preluare și la serviciu. Am luat o opțiune serioasă pentru a termina sezonul pe prima poziție, dar vă spun sigur că echipa care va câștiga titlul va munci foarte mult”, a spus antrenorul deținătoarei eventului.

Pentru Volei Alba-Blaj urmează trei deplasări la rând, la Piatra Neamț, Iași și Târgoviște, iar apoi, în 7 februarie, un meci acasă cu rivala Dinamo București.

[nggallery id=2914]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea