Rămâi conectat

Sport

FOTO: Dansatorii de la “Life is Dance” Alba Iulia, la Campionatul Național pe Secțiuni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând s-a disputat Campionatul Național pe Secțiuni al României, cea mai importantă competiție internă. La start s-au regăsit și 6 perechi care au reprezentat “Life is Dance”, binecunoscutul club de dans sportiv din Cetatea Marii Uniri, competitorii albaiulieni reușind rezultate de apreciat într-un concurs a cărui pregătire a debutat în luna decembrie.

Referitor la Campionatul Național disputat la Oradea, la respectiva întrecere s-a decis care sunt cele mai bune perechi din țară, pe categorii de vârstă (se pornește de la cei mai mici, Juvenal 1, 6-9 ani, și până la Senior 2, +45 ani) și secțiuni (Latino și Standard). Primii 7 clasați fac parte automat din lotul național și primesc gratuitate la acțiunile respective, iar camponii și vicecampionii, începând de la categoria 14-15 ani, vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de profil.

Rezultate:

*junior 1 (12-13 ani), Latino: Lukas Orzeiu și Maya Urs – locul opt (la un pas de finală);

*junior 2 (14-15 ani), Standard: David Orzeiu si Ioana Țipțer – locul 9 (un rezultat peste așteptări);

*tineret (16-18 ani), Latino: Mirel Moroșan și Maria Dobra – locul 15 (un progres de aproape 10 locuri comparative cu precedenta ediție); Daniel Opricean (Top Dance Teiuș) și Adriana Tudor (Life is Dance) – locul 18 (o evoluție de apreciat pentru o pereche nou formată);

*adulți, Latino: Paul Degan și Denisa Pașca (foto) – locul 8 (aproape de calificarea în cea mai dificilă finală a naționalelor); Robert Pitea și Diana Dicu – locul 21.

Transmitem felicitări din suflet tuturor pentru evoluție, prestație și pasiunea investită în sport. Suntem mândri să avem o pereche de succes la «Adulți», Paul și Denisa, care ne-au reprezentat cu cinste”, a transmis Bianca Ionescu, antrenor împreună cu Ionuț Ionescu la “Life is Dance” Alba Iulia.

Concomitent cu Campionatul Național s-a disputat și Cupa Exclusive, unde perechea formată din Flavius Giosan și Adelina Bote s-a clasat pe locul al treilea la Open Basic Latino, categoria 14-15 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea