FOTO: dansatorii Christian Walter (Petrești) și Naomi Popescu (Sebeș), uimesc în Spania! Cei doi dansatori sportivi, patru locuri întâi la Benidorm, la DSE European Grand Prix

Doi dansatori sportivi talentați din Alba, Christian Walter (Petrești) și Naomi Popescu (Sebeș) fac senzație în aceste zile la Benidorm, în Spania, la DSB European Grand Prix-ul desfășurat în perioada 12-14 ianuarie.

Perechea originară din județ a impresionat la importanta competiție din țara lui Cervantes, câștigând tot ce se putea câștiga la categoria lor de vârstă și reprezentând la nivel înalt România, deși au avut parte de o concurență acerbă, perechi din Spania, Brazilia sau Portugalia.

Christian și Naomi au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la etapa de Campionat European (latino și standard), dar și la Dance Sport Cup (latino și standard), întrecerea internațională organizată la Benidorm, în paralel cu etapa de Campionat European.

Aceștia s-au clasat de patru ori pe locul întâi după cum urmează: la Dans Sport Cup Benidorm, secțiunea Open Latino, categoria juvenil, locul întâi la secțiunea Open Standard, categoria juvenil, locul întâi la DSE European Children Grand Prix, categoria juvenil, secțiunea latino și locul întâi la DSE European Children Grand Prix, categoria juvenil, secțiunea standard.

În vârstă de 10 ani, cei doi au început dansul în urmă cu 4 ani, la Fantasy Dance Sebeș, fiind îndrumați de antrenoarea Ema Șalapi și în acest moment sunt legitimați la Fantasy Dance Sibiu.

La nivel european sunt opt etape de Grand Prix într-un an.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Eu 14 ianuarie 2018 at 22:20

Felicitari atat lor cat si parintilor si profesorilor lor.FELICITARI!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...