Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Cupa Prieteniei la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”: Elevii au primit medalii, insigne, diplome și premii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO Cupa Prieteniei la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”: Elevii au primit medalii, insigne, diplome și premii

Medalii, insigne, diplome și premii pentru mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” în cadrul competiției sportive „Cupa Prieteniei”, în cadrul proiectului anti-violență.

Sâmbătă, 6.04.2024 ,la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia în cadrul proiectului anti-violență desfășurat în perioada 22.03-23.04.2024, a avut loc compețiția Sportivă intitulată ”Cupa Prieteniei”, propusă și organizată de colectivul clasei a VII-a B.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această activitate a fost propusă în cadrul proiectului anti-violență, pentru a cultiva spiritul de fair-play, crearea stării de bine în școală și dezvoltarea abilitățiilor de muncă în echipă.
În cadrul ”Cupei Prieteniei”, elevii s-au putut în scrie la competiția de fotbal sau la competiția de volei.

Citește și: Andra Ghişoiu, elevă a colegiului Național Lucian Blaga din Sebeș, a câștigat Premiul de Excelență la concursul Interjudețean Pitagora

În cadrul competiției de fotbal s-a jucat pe 3 nivele, iar pentru fiecare nivel a fost desemnată câte o echipă câștigătoare după cum urmează :
Clasa a V -a – S-au înscris 4 echipe și s-au jucat 3 meciuri. Primii care s-au întâlnit pe teren au fost clasa VA și VC, iar învingătoare a ieșit clasa a V-a C. Cel de-al dolilea meci s-a disputat între clasele VD și VE, iar câștigători au fost cei din VD. Finala la nivelul claselor a V-a s-a disputat între VA și VD, iar marii câștigători au fost clasa a V-a A .

Clasa a VI-a – S-au înscris 3 echipe, iar câștigători au fost cei care au acumulat cele mai multe puncte. În primul meci s-au întâlnit VID și VIC și au ieșit victorioși cei din VID. Al doilea meci a fost jucat între VIC și VIB, iar victorioși au fost cei din VIB. Ultimul meci a fost disputat între VID și VIB, victorioși ieșind cei din VID, ei câștigând astfel titlul de campioni pentru categoria lor.

Ultima categorie a fost a celor de clasa a VII-a unde s-au înscris 4 echipe. Primul meci a fost a celor din clasa a VII-a A împotriva clasei a VII-a B. Au ieșit victorioși cei din VIIB. Cea de a doua partidă a fost a celor din VIID și VIIC, partidă din care au ieșit victorioși elevii clasei VIID. Mica finală s-a jucat între VIIC și VIIA unde au câștigat cei din VII A, iar marea finală a fost disputată între VIID și VIIB, finală care s-a încheiat 0-0 iar la penalti au învins cei din VII D.

Citește și: Performanță extraordinară pentru o elevă de la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu “ din Alba Iulia: A obținut locul doi la Concursul Intejudețean de Matematică „Pitagora”

La volei s-au înscris 3 echipe VB, VIB și VIIA . Primul meci a fost disputat între VB și VIB unde au câștigat fetele din VIB, al doilea meci s-a disputat între VIIA și VB, câștigătoare fiind cele din VIIA. Marea finală a fost purtată între VIIA și VIB. După un meci strâns, câștigătoare au fost fetele din VI B.

Fiecare meci a durat 20 de minute ( reprize de câte 10 minute) iar la final câștigătorii au primit medalii, insigne, diplome și premii oferite de CTC Store, sponsorul principal al competiției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea