Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Andra Ghişoiu, elevă a colegiului Național Lucian Blaga din Sebeș, a câștigat Premiul de Excelență la concursul Interjudețean Pitagora

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andra Ghişoiu, elevă a colegiului Național Lucian Blaga din Sebeș, a câștigat Premiul de Excelență la concursul Interjudețean Pitagora

Premiul de Excelență la concursul Interjudețean „Pitagora” a fost câștigat pe către o elevă din Sebeș, de la Colegiul Național „Lucian Blaga.”

Un moment de mândrie pentru comunitatea educațională din Sebeș: Andra Ghişoiu, o elevă dedicată și talentată a Colegiului Național „Lucian Blaga”, a fost distinsă cu Premiul de Excelență la ediția a XXIII-a a concursului interjudețean de matematică „Pitagora”. Acest premiu, cel mai înalt din cadrul competiției, a fost acordat în recunoașterea performanței sale remarcabile la nivelul clasei a VI-a, unde Andra a reușit să se distingă printre peste 300 de elevi veniți la acesta competitie din județele Alba, Mureș, Cluj și Sibiu. Succesul său subliniază excelența academică și contribuie la renumele deja stabilit al Colegiului Național „Lucian Blaga”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Concursul „Pitagora” a avut loc sâmbătă, 6 aprilie, organizat de Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia și se adresează elevilor din ciclul gimnazial, clasele IV-VIII. Acesta încurajează dezvoltarea personală și cognitivă a participanților, punându-le la încercare abilitățile matematice și pregătindu-i pentru viitoarele provocări profesionale și sociale.

La baza succesului Andrei stă dedicarea și expertiza profesorului său de matematică, Liliana Lorintz, care a ghidat-o prin complexitățile materiei și a contribuit semnificativ la pregătirea ei pentru competiție. Acest triumf reafirmă angajamentul Colegiului Național „Lucian Blaga” față de promovarea excelenței în educație și susținerea elevilor în atingerea celor mai înalte standarde academice.
Evenimentul este susținut de un parteneriat solid între Inspectoratul Școlar Județean Alba, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Asociația de părinți a Școlii Gimnaziale ”Vasile Goldiș”, subliniind importanța colaborării comunității în sprijinirea educației de calitate. Înscris în Proiectul Educațional „Matematica și starea de bine” și având numărul CPEERI 2023-2024, nr.24953/01.02.2024, concursul „Pitagora” demonstrează angajamentul constant al instituțiilor educaționale și autorităților locale față de dezvoltarea armonioasă și integrată a tinerilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea