Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Performanță extraordinară pentru o elevă de la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu “ din Alba Iulia: A obținut locul doi la Concursul Intejudețean de Matematică „Pitagora”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanță extraordinară pentru o elevă de la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu “ din Alba Iulia: A obținut locul doi la Concursul Intejudețean de Matematică „Pitagora”

Eleva Sinea Sofia Maria a reușit să obțină locul doi la Concursul Interjudețean de Matematică „Pitagora”, ediția XXIII-A.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Locul doi internațional și primul loc din județul Alba a fost obținut de către eleva Sinea Sofia Maria la Concursul Interjudețean de Matematică „Pitagora” din data de 6 aprilie.

Felicitări elevei SINEA SOFIA MARIA din clasa a IV-a E de la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu “ din Alba Iulia, pregătită de către doamna prof. înv. primar Muntean Alina Lorelai, care a obținut locul al II-lea ( locul I/ județul Alba) în cadrul Concursului Interjudețean de Matematică “PITAGORA”, ediția a XXIII-a, din data de 6 aprilie 2024.

Felicitări pentru acest rezultat și mult succes în continuare, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea