Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Craiova 2 – Metalurgistul Cugir 2-3 (2-1), în ultima etapă a Ligii a 3-a | Victorie și locul al treilea pentru trupa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Craiova - Metalurgistul Cugir 7În ultima etapă a Seriei a 4-a a Ligii a 3-a, CSU Craiova 2 – Metalurgistul Cugir 2-3 (2-1)

Pretendentă la promovare, echipa de sub Drăgana a câștigat un joc fără nicio miză, elevii lui Călin Moldovan terminând stagiunea pe locul al treilea, după ASU Poli Timișoara și Performanța Ighiu (superioară la rezultatele directe).

*Călin Moldovan: „Puteam realiza mai multe în acest campionat”

Încheiem cu capul sus un campionat în care ne doream și puteam realiza mult mai mult. A fost un joc tipic de final de sezon, fără miză, în care am reușit ceea ce ne-am propus, în ciuda căldurii și a oboselii acumulate, după 4 întâlniri disputate în 11 zile„, a spus antrenorul Călin Moldovan.

*Cîrstean, iarăși golgheter

Oltenii au deschis scorul în minutul 7, prin Florea, șut de la 25 de metri în vinclu. Egalitate a fost restabilită de golgheterul Cîrstean (11), reluare din apropiere după o minge respinsă de Dică în față, al 11-lea gol stagional. Drăghici (38) a readus avantajul în tabăra gazdelor, printr-o execuție prin zid a unei lovituri libere de la 18 metri, fază la care a greșit și Lăncrănjan.

*Au răsturnat tabela în inferioritate

Vizitatorii au rămas în inferioritate numerică în minutul 62, când Preda a fost eliminat pentru cumul de avertismente, dar au reușit să marcheze în două rânduri.

Conduși la pauză, metalurgiștii au întors scorul în actul secund prin golurile marcate de Piko (61, șut din careu care a lovit ambele bare laterale), Necșulescu (73, penalty, faultat Bold, execuție cu repetiție). În minutul 90+3, oltenii au înscris, dar golul a fost anulat eronat pentru ofsaid.

Au evoluat formaţiile: *CSU Craiova: Dică – Ghincea (42, Geamimu), Dina, Ivan, Drăghici, Florea, Rodeanu (83, Ion), Vlădoiu, Medrea (74, Andrei), Zbona (68, Căpățână), Neacşu; rezerve Manea, D. Staicu.

*Metalurgistul: Lăncrănjan – Tăban, Şt. Radu, Letan, Huţanu, Bold, Piko, Necşulescu, Chelaru (46, Afrapt; 90+4, Udrea), Cîrstean (88, Iovănescu), Iovu (23, Preda); rezerve Dragotă, Ciobanu.

Foto: Sportul Doljean

[nggallery id=2174]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea