Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Viitorul Cluj 4-0 (4-0) | Studenții, spectacol pe „Cetate” și locul secund!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a făcut spectacol pe „Cetate”, câștigând de o manieră categorică disputa cu Viitorul Cluj, scor 4-0 (4-0). Cea mai bună prestație stagională a studenților din Cetatea Marii Uniri a însemnat și un festival ofensiv, materializat cu cel mai clar succes intern al stagiunii și urcarea pe treapta secundă a podiumului Seriei 9.

Formația universitară a dominat copios confruntarea care a curs într-o singură direcție (în actul secund Măluțan a făcut minini între buturi). Cu a 3-a victorie la rând, fără a primi gol, studenții au ajuns pe locul secund, o clasare extraordinară, având 5 victorii în ultimele 6 dispute.

Partida în sine nu a avut istoric, cea mai slabă defensivă a Seriei 9 capotând în fața asalturilor albaiuliene, amifitrionii marcând de 3 ori în ultimele minute ale primului mitan, asta după ce Al. Giurgiu a deschis scorul cu o execuție de generic. În actul secund, Marius „Papi” Popescu a prilejuit debutul în eșalonul terț pentru aiudeanul Iulian Moldovan (15 ani și 4 luni)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este foarte bine că suntem pe locul secund și pe un trend ascendent. Istoria întâlnirii s-a scris în prima repriză, am făcut un joc reușit și diferența putea fi mai mare. Vrem să ne bucurăm de partide de genul cum va fi cea de la Bistrița, unde mergem încrezători. Întâlnim un adversar foarte bun, pe care-l tratăm cu respect„, a spus Bruno Vienescu.

*1-0, MIN. 13: Al. GIURGIU, șut senzațional, voleu de la mare distanță, aproape de vinclu, de la peste 30 de metri

*2-0, MIN. 43: SEREBE, pătrundere în flanc și șut la colțul scurt

*3-0, MIN. 45: VASINC a majorat avantajul, cu un șut de la marginea careului.

*4-0, MIN. 45+1: BIDULESCU a finalizat în diagonală.

Ocazie imensă Serebe (4), a trimis alături din careul mic

.

Studenții, în premieră pe podium (cu 4 succese în ultimele 5 partide), au în față un oponent abordabil, la al doilea joc consecutiv pe “Cetate”.

CSU Alba Iulia, singura grupare din județ situată în zona locurilor de play-off, este favorită împotriva clujenilor conduși de Marius “Papi” Popescu, ce dețin cea mai modestă defensivă a Seriei 9 din Liga 3 (16 goluri încasate) și cel mai slab atac (6 reușite, la egalitate cu Avântul Reghin). Formația lui Bruno Vienescu are două întâlniri succesive adjudecate, cu același scor, 1-0, din lovituri de pedeapsă, iar clujenii sunt pe penultima poziție după 4 înfrângeri înregistrate în 5 dispute.

CSU: Gal – Kilyen/ cpt (69, Cunțan), Niakate (79, Cisse), R. Popa, Val. Boldea – M. Șerban, Al. Giurgiu – Pîntea (60, Todoran), Vasinc (69, Kouadio), Bidulescu (60, Gilyen) – Serebe; rezerve Al. Șerban, Bucurică, Trifu, E. Vlad. Antrenor Bruno Vienescu.

Viitorul: Măluțan – Milandru, Șerbănescu, Milchiș (46, Moga), Podea (46, Resteșan), Harangozo, Cozac (60, Mureșan), Callo/ cpt, Herciu, Iepure (46, Thiam), Doroftei (76, I. Moldovan, aiudeanul născut în 2008); rezerve Borz, Judea, Gajimuradov, Șoaită. Antrenor Marius Popescu

Arbitri A. Răcoare (Curtea de Argeș), F. Filip (Târgoviște), D. Puiu (Brașov) Observatori I. Teodor (Tg. Mureș), I. Enea (Bălești)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea