Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia, victorie „grea” la Unirea | Energia Săsciori, scor cu noua ‘lanternă roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia, principala favorită la șefia Ligii a 4-a, a obținut o victorie „grea” la Unirea, pe terenul unde în urmă cu două luni pierdea finala Cupei României, la loviturile de departajare.

Inter, o nucă tare a acestui sezon, a deschis scorul prin Val. Drăgan (26, din penalty), fostul echipier al grupării albaiuliene, însă la pauză a fost scor egal, după ce R. Trif a punctat în minutul 45. Soarta celor trei puncte s-a decis tot din punctul cu var, în minutul 76, când un alt jucător experimentat, „căpitanul” Bogdan Bucurică, ex-Unirea Alba Iulia, a transformat a doua lovitură de la 11 metri dictată ce C. Aron (Alba Iulia), arbitru ce a avut mult de furcă în acest joc.

Studenții sunt la a doua victorie la rând și clasați pe ultima treaptă a podiumului, într-o ierarhie condusă de Spicul Daia Română, ce are maximum de puncte, CSU fiind la egalitate cu CIL Blaj, cu 10 puncte, iar interiști au cunoscut primul insucces stagional.

În celălalt meci al zilei, Energia Săsciori a făcut scor cu Kinder Teiuș, ce a preluat „lanterna roșie” la golaveraj. Trupa lui Mircea Țîrlea s-a impus cu 5-0 (3-0), goluri Andreiu (3), Sava (25, 36), Greapcă (74, penalty) și Vulcu (81). De remarcat penalty-ul apărat de D. Petrașcu (54), la execuția lui D. Stanciu, la scorul de 3-0. Cu două succese la rând, formația de pe Valea Sebeșului este pe poziția a șasea.

Foto: Sorin STANCIU (CSU Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea