Rămâi conectat

Sport

FOTO| CSU Alba Iulia – ICIM Arad 64-67: Miroslav Popov la prima înfrângere din acest sezon

Dragoş Suciu

Publicat

în

Campioana en-titre a României şi principala contracandidată a echipei CSU Alba Iulia din acest sezon, ICIM Arad, a câştigat în această seară, meciul jucat de la ora 18.00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în faţa echipei antrenate de Miroslav Popov cu scorul de 67-64 (pe sferturi 20-8, 16-17, 16-16, 15-23). Deşi înaintea meciului CSU Alba Iulia era cu moralul ridicat, după victoria împotriva titratei echipe, CSM Târgovişte, în această seară fetele nu au reuşit să se impună, pe parcursul primelor două sferturi, ICIM Arad conducând cu o diferenţă de aproximativ 10 puncte. Echipa lui Popov a sperat până în ultima secundă a meciului, iar ultimul sfert a fost unul de foc, diferenţa de pe tabelă fiind de câteva puncte. Cu 34 de secunde înainte de final, diferenţa era doar de un punct în favoarea oaspeţilor şi cei aproximativ 400 de spectatori erau în picioare şi aşteptau minunea care nu s-a produs. ICIM Arad s-a distanţat în ultimele 10 secunde ale jocului.

ICIM Arad rămâne un adversar foarte greu de învins

Cele două formaţii au disputat în total 11 partide, iar CSU Alba Iulia rămâne cu o singură victorie şi cu toate că au arătat „poftă” de joc,  fetele lui Popov nu au reuşit să producă surpriza.

Galeria Gruppo Arnsberg alături de CSU Alba Iulia

Deşi CSU a fost condusă de la un capăt la celălalt al meciului, galeria Gruppo Arnsberg a scandat neîncetat pe durata celor patru reprize de joc. Grupul format din aproximativ 15 suporteri a contestat vehement la câteva decizii discutabile ale arbitrilor. Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost aproape plină de fani ai echipei locale, ICIM Arad fiind încurajată la rândul ei, de un grup de 10 suporteri.

UPDATE: La finalul meciului, galeria Gruppo Arnsberg doreşte să transmită un mesaj echipei CSU Alba Iulia prin care îşi arată aprecierea faţă de efortul şi devotamentul depus în acest meci. Totodată pentru membrii galeriei, în această seară, învingătoare a fost echipa CSU, care este considerată de ei, Campioana României.

Bogdan Duma a recunoscut superioritatea oaspeţilor

Am întâlnit o echipă care astăzi a fost superioară la anumite capitole. Se întâmplă e un început de campionat, un  meci pierdut, mai sunt multe până la final. Sperăm ca în următoarele două meciuri să învingem şi după să ne concentrăm în Cupele Europene. Vreau să felicit echipa şi fetele. Mulţumesc suporterilor care au fost al şaselea jucător. Din păcate nu am câştigat”, a declarat la sfârşitul meciului Bogdan Duma, preşedintele CA al echipei CSU.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Chastity Reed-12, Sasa Cadjo-11, Tiffany Brown-11, Annemarie Părău-10,Gabriela Larisa Toma-6, Breanna Salley-5. Chadijah Whittington-5, Ildiko Nagy-2, Alexandra Uiuiu-2 puncte.

Am început partida foarte slab, atât în apărare, cât şi în atac, iar adversarele au început foarte repede să alerge, să profite de slabiciunile noastre și să ia avans bun pe tabelă. Noi am ratat câteva aruncări uşoare, cred că ne-am temut de ICIM la începutul meciului şi ne-am revenit doar în sfertul trei, prea târziu însă. Am arătat însă teamă din nou în momentele cheie, când ne-am apropiat pe tabelă, însă am greşit şi diferenţa a crescut. Este clar că Aradul a jucat mai bine astăzi, însă campionatul nu este încheiat, nu cred că sunt cu mult mai bune decât noi, iar cu multă muncă şi seriozitate le vom putea învinge pe viitor„, a spus Miroslav Popov.

[nggallery id=497]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea