Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSU Oradea 100-40 *Succes lejer pentru echipa lui Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a realizat al 4-lea succes în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet feminin, învingând acasă pe CSM Oradea, scor 100-40 (28-16, 31-4, 23-9, 18-10). Duelul echipelor studenţeşti a fost o formalitate pentru echipa lui Popov, ce n-a avut nicio o emoţie în privinţa adjudecării punctelor, ajungând la un moment dat în sfertul al doilea să aibă un „parţial” de 20-0!

Pentru CSU Alba Iulia au înscris Chastity Reed – 18 puncte,  Breanna Salley – 16, Sasa Cadjo – 14, Jovana Vukoje – 13, Alexandra Uiuiu – 9,   Ildiko Nagy – 9, Larisa Toma – 9, Tiffany Brown – 8, Annemarie Părău – 4.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Brown – iertată

Cu excepţia lui Chadijah Whittington – menajată, Popov a rulat întregul lot, mizând inclusiv pe Tiffany Brown – pedepsită runda anterioară la Rapid. Este al doilea meci din acest sezon, în care CSU atinge borna celor 100 de puncte marcate, după cel din etapa inaugurală, de la Timişoara. Cel mai sever sfert pentru formația vizitatoare a fost cel de-al doilea, care s-a încheiat cu scorul de 31-4 pentru CSU, care a intrat astfel la pauză cu un avans de 39 de puncte. A fost un meci ușor, un antrenament cu public, în care am încercat să experimentez mai multe lucruri, să introduc în teren toate jucătoarele disponibile. Am încercat să odihnesc jucătoarele titulare, e important că avem și partide mai lejere, în care putem să exersăm anumite lucruri„, a precizat Miroslav Popov.

*Joi la Braşov

Înaintea unei luni noiembrie, de foc, debut în Liga Europei Centrale şi meci acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe, gruparea albaiuliană are parte joi, 31 octombrie, de un al treilea examen lejer, deplasare la Olimpia Braşov


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea