Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria 83-60 *Popov a câştigat categoric derby-ul cu Piperea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Al doilea derby al săptămânii pentru CSU Alba Iulia a însemnat un succes împotriva grupării din Teleorman, scor 83-60. Astfel, elevele lui Miroslav Popov s-au revanşat în faţa fanilor pentru înfrângerea cu campioana ICIM Arad, din Liga Europei Centrale.

„Alexandria este un adversar care pune probleme, ştiam acest lucru, dar am tratat meciul foarte serios. Felicit fetele, au luptat şi au fost capabile să joace un nou meci intens în câteva zile. Cred că cu această victorie am rezolvat problema locului secund”, a declarat Miroslav Popov.

Formaţia din Cetatea Marii Uniri a început partida contra Alexandriei foarte agresiv 10-0 toate punctele fiind marcate de Jovana Vukoje, iar acest lucru a contat enorm în economia partidei. CSU Alba Iulia s-a impus cu scorul de 83-60, pe sferturi 20-15, 26-17, 25-15, 12-13. „Nu mă aşteptam să fie atât de facil, dar în ansamblu din punctul meu de vedere nu a fost un meci foarte uşor. Ne-am apărat bine şi am marcat foarte mult pe contraatac”, a precizat AnneMarie Părău

Spectacol în sala Universităţii *Jovana Vukoje – MVP-ul partidei

Echipa condusă de către sârbul Miroslav Popov a făcut spectacol în faţa propriilor fani (şi ei la înălţime) iar acest lucru s-a văzut cel mai bine pe tabelă. Jovana Vukoje, una dintre „veteranele” echipei a prins o zi mare şi a jucat un baschet frumos alături de colegele sale, marcând de cele mai multe ori din aruncări de 3 puncte.

Au marcat: Jovana Vukoje – 20 puncte, Chasity Reed – 17, Ildiko Nagy – 9, Tiffany Brown – 8, AnneMarie Părău – 8,  Larisa Toma – 8, Breanna Salley – 7, Alexandra Uiuiu – 6  puncte.

*Săptămână infernală

După duelurile intense cu ICIM Arad şi CSBT Alexandria, studentele primesc alte două provocări de top: joi, 5 decembrie, la Viena, împotriva campioanei Austriei, Flyng Foxes, respectiv sâmbătă, la Satu Mare, unde Petru Eleş abia aşteaptă revederea cu fosta echipă.

[nggallery id=782]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea